Aselhan22 Merhaba arkadaşlar 5+4 günlük hamileyım midem çok bulanıyor var mı bıldıgınız etkılı bir çözüm şimdiden tesekkür ederim . 🤢🤢
Nnurmehmet Aselhan22 Canım herkesin bünyesi bir değil korkutmak gibi olmasın ama 9 haftalığim ve ölüyorum kusma ve bulantıdan hiçbirşey ise yaramıyor bulantı hapı da içiyorum o bitkisel zencefilli haptan da içiyorum ama yok fayda etmiyor dün bayramı hastanede geçirdim serumlarla artık kusmaktan midem ağrıyordu boş mideyle kusup durdum bulantı 5 haftadan beri var kusma arada bir oluyordu son zamanlarda iyice arttı 😔 Annelik ne zormus ALLAH yardımcımız olsun inşallah doktorunla görüşme imkanın varsa bulantı ilacı al iç fayda edenler çok var herkesin bünyesi bir değil sonuçta ☹
Oglusannesii Aselhan22 günleri ayları saymak geçmiyor maalesef ben üçüncü ayımı doldurunda kesilmişti
Sultandey Aselhan22 bulantı kisma yapıyla alakalı canım benim 2 hamileliğimde 9 ay sürüyo bulantı kusma. Ne yapıyorsan dersen limonlu ılık su tuzlu leblebi ekmeği tost makinasında ısıtıp kuru kuru yiyorum kokan hic birşeye yiyemiyorum buna salatalıkta dahil. Aç kalma tansiyonun düşer baygınlık hali olur. Zencefille limonu kaynatıp içiyorum. O zancefilli bulantı hapının hiç faydasını görmedim ben. Elinin altında mutlaka atıştıracağın birşey olsun ama çubuk kraker değil onun içeriği çok zararlı mühendisin oğlu diye instagramda bir sayfa var içeriği açıklanmıştı orada şok oldum en çok tükettiğimiz çubuk kraker 😉
Caydemir Bir tane hap var bitkisel özlü zencefilli. Doktoruna danışırsan sana bulantın için hap verecektir.
GunelSeymur Canım Allah yardımcın olsun 9 haftaya gırıcez mendede bulantı olur.Doktorum zencefil cayı demleyip icmeyimi soyledi ,limon apelsin tarcın cubugu,zencefili dilimyep cay demledim cok iyi geldi
Akfth Premesis bitkisel var eczaneden al gebelik bulantisi icin de 60 yada 70 tl olmasi lazimbitkisel vitamin ilac zararsiz
GunelSeymur Aselhan22 taze zencefili kabigini soyub az bir kısmını dilimleye bilirsin .1bardakcun 2-3dilim yeter,ben bu gunde yaptim resim yollamayi bilsem bardakdaki resmini gosterirdim sene😊bana cok iyi gelir insAllah sende de icince gecer
Sultandey Aselhan22 1 lira büyüklüğünde küçük kök zencefilden alın içine çeyrek limon koyup kaynatın için günde 1 bardak 😉
Sfydmn Denizincani 3 aydan sonra herkes geçer diyo ya doktorlar falan sen nasıl yemek falan yiyebiliyo musun
Sfydmn Aselhan22 ben neler denemedim canım ama 11 haftalık olacak biraz azaldi sadece yani önceden sürekli kusardım şuan 1 2 defa gece ve sabah kusuyorum gecmiyo yani sabır artık
Ozi__ Aselhan22 benimde 6. Haftam bitmek üzere dört gündür mıde bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum çok zor :( patates haşlaması cubuk kraker yıyorum canım su bıle ıcsem mıdem bulanıyo meyve yemeye calısıyorum aç kalmamak ıcın bide falım nanelı sakız bıraz ıyı gelıyor