Asli_srn üzülme diycem ama biliyorum olmuyor insan üzülmeden edemiyor kafasına takyr ben ilk evlendgmde 1. senemde kendim istemedim sonra olmasnı istedik ama olmadı cok agladm niye olmuyor diye sonra doktora gittim pko var dedi kilon var vermeden olmaz dedi ASLA dedi eve gidene kadar ağladm 2 sene her ay test aldm her ay tek çizgi görünce kendimden nefret ettim hani dedi ya doktor kilo vermeden olmaz işte o yüzden kendimden nefret etmiştim aynaya bakmak istemiyordum izmirdeydik o sıra bir doktora daha gittim verdiği ilaçlar adet düzenlemek için dedi ama onlar beni daha beter etti kanamam hiç durmadı yeri geldi olduğum yerde baylp kalyrdum sonra konyaya taşndk kayınvalidemin iki mahalle arkasına sürekli soruyordu olmuyor mu istemiyor musunuz biz torun istiyoruz resmen yarama tuz basyordu tabi yine test alyrdum yine yok yine yok sonra konyada gittim doktora oda dedi ki pko var ama olmaz demiyorum nasl yani dedim pko çocuğa engel değil dedi ama kilom var dedim ve naptysam veremiyorum dedim olucak dedi çok umutlandm ilk ay basladık tedaviye olan kanamam kesildi adetim düzene girdi ikinci ay adetim gecikti al işte dedim yine bozuldu adet zamanlarm olmyck çocuğum hatta eşime bile ağlayarak demiştim ki ben seni çok seviyorum ama beni bu yüzden istemezsen anlarm seni artk nasl bir psikolojiye girmişsem sonra eşim saçmalama dedi o ay hiç bir belirdim yoktu gecikme dışında sonra eşim dedi ki aşkım test alsana içime doğuyor bu defa oldu dedim ki yok istemiyrm yine ağlamak istemiyordum lütfen benim için dedi neyse aldk eve geldim baktm çift çizgi yok yaa dedim bozuk bu test inanmadm sonra bir tane daha yaptm baktm oda çift çizgi sonra hemen koştum sağlk ocagna ertesi sabah ama sabahı zor ettim derken beta hcg 12 çıktı yani gebelik var ama çok yeni adetim 6 gün gecikmişti çok düşük değer dediler yine agladm çok agladm dış gebelik olabilir demişlerdi çünkü sonra kendiliğinden yükseldi şuan doğum bekliyorum çok uzun oldu ama demem o ki umudunu yitirme hiç bir zaman Allaha sığın dua et