Kızlar bugün çok enteresan bir olay yaşadım 11+3 haftalık hamileyim 3 gün önce doktor büyük ihtimal kız dedi cinsiyeti hiç önemli değil tek duam sağlıklı olması ama kuldan saklasam içimdekini allahtan saklayamam kızım olsun çok istiyorum.Hamileliğimi henüz kimseye söylemedik saklıyoruz bugün eşimin kuzenine bayram ziyaretine gittik yüzüme baktı adım gibi eminim sen hamilesin hem de 3 aylık dedi benim hislerim çok kuvvetli dedi 6 ay sonra doğuracaksın dedi hamile değilim abla dedim hayır hamilesin dedi üstelik oğlun olacak dedi tabi ben şok.herşeyi herkesin yüzüne patır patır söylüyor çevresindekiler biz senden korkuyoruz diyolar.O kadar çok emin ki erkek olacağından ben içimdekini saklamıyorum rabbime dua ediyorum hergün hayırlı sağlıklı evlat Ver diye ama kız olmasını çok istediğim için mi bilmyirom o kadar karışık bi duygu yaşıyorum ki şuan.acaba doğru mu söylüyor ya da ben ona inanarak günaha mı giriyorum bebeğime haksızlık ediyorum sanki erkek olursa üzülecekmişim gibi halbuki erkek de olsa kızda olsa o benim evladım yeter ki sağlıklı olsun bu düşünceden hiç bi zaman sapmayan ben şuan çok kötü hissediyorum kendimi ilk defa böyle bişi geliyor başıma..