Gmz88 Kengergly ben yapıyorum çok can sıkıcı 129 falan çıkıyor öğle yemekleri çok yüksek çıkıyor bugün 166 yi gördüm canım çok sıkıldı bir hafta ölçüp kontrole gitcem senin nasıl cnm
Mervesezentosun Kengergly ben ölçüyorum. Günde defa da insülin vuruyorum. Sabah öğlen akşam aç karnına 3 ünite akşam 9da 12 ünite.. bence sıcaklardan dolayı yüksek çıkıyor.
Mislimelek Kengergly bende 1,5 aydır diyet yapıyorum 4 günde bir olmak üzere günde 9 defa ölçüm yapıyorum benim şimdilik diyetle çözümü oluyor henüz. açlıkta genelde 81-96 arası Toklukta da 94-146 arası oluyor. Dr şimdilik ilaç veya insülin e gerek yok dedi gerçi ben daha 22+2 deyim benim yüklemem 17. Haftada yapıldı. Daha önümde çok zaman var inşallah bu şekilde götürebilirim
Kengergly Gmz88 aynen bende bi hafta ölçecem bugün akşam 156 çıktı iki gündür ölçüyorum dün iyiydi :(
Gmz88 Kengergly benimde 2 gün oldu başlayalı bakalım düşecek mi diyet yapıyorum ama sanki hiç fayda etmiyor gibi geliyor
Kengergly Diğer değerler nasıl ? Bende diyet yapıyorum neler yiyorsun ? Bi de şeker yüklemesi kaçtı birinci ikinci saat
Gizemliince Mutire tam tersi yüksek şekerde hareketler artar. Hatta o yüzden derler ya çikolata yiğince bebek hareket ediyor filan diye😊
mockingbird Mutire Merhaba. 26.haftamda gebelik şekeri teşhisi kondu. Diyet fayda etmedi. Doğuma kadar insülin kullandım. Benim bebeğimin hareketlerini etkilemedi. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Çok şükür şeker problemi çıkmadı.
GamzeNil Ben 9 gündğr yapıyorum 120 nin altına düşmüştü ama bayramda biraz dengem kaydı sanırım 130-140 arası çıkuyor
bett_012 Mutire 27 haftalık benimde 1.5 gün hareket etmedi endişelendik baya ama hamdolsun başladı hareket etmeye
Mutire Gizemliince 😲😲 aaaa çok mantikkkliiii 🙏 dünden beri kızımın hareketleri azaldı 27+6 bu haftalarda olurmuş öyle diyorlar ama ben yine de endişeliyim😢
asli_kerem Gizemliince şeker yükselince insanın uykusu gelir bebeğin hareketlerinin azalması mantığı da bununla ilgili. Sağlıklı bedende çikolata vb. enerji yapar sadece
12_yil_sonra 24+4 olduk biz de . 50’lik yüklemem 155 ; 100’lük yüklememde 210-190-180 çıktı . Araya bayram girdi endokrine gidemedim . Ağzıma tatlı , meyve , ekmek koymuyorum . İnsülinden korkuyorum çünkü . Sizlerin değerler nasıl peki ?
Gizemliince 12_yil_sonra korkucak hiç birşey yok şeker hastasıyım ben 6 senedir kullanıyorum ufacıcık bir iğnesi var hissetmiyorsun bile. Gerekirse kullanıcaksın mutlaka endokrine uğra belki sdece diyette çözüm olabilir.
Gizemliince Mutire aynen bende de o haftalarda azalma olmuştu ama şuan 29un içindeyim felaket hareket etmeye başladı bu haftalarda
12_yil_sonra Gizemliince inşallah , annem şeker hastası o vururken bile ben bayılacak gibi oluyordum . Evet bayramdan sonda hemen gideceğim . Size de çok geçmiş olsun
Mutire Gizemliince inşallah bizde aynı olur ya normalde kızım çok hareketli o yüzden etkilendim biraz canım
MrveAsel Gizemliince aynı durumu bende yaşadım 27. Haftalarda fazla hareketli değildi şuan 29+5 teyim felaket hareketlendi. Bu arada kızlar bendede yüksek çıktı şeker diyet uyguladım düşüremedim insüline başladım korkulacak bişey yok vücudumuzda eksik olanı tamamlıyoruz bebeğede bi zararı yok çevreden duyduğunuz saçma sapan şeylere kulak asmayın.. kızımın şuanki durumuda iyi çok şükür haftasıyla uyumlu.. Diyeceğim o ki boş insanlar çok bilmişlik yapıp canınızı sıkabilirler kafanıza takmayın🤨😏
Banu_ayaz Bende seker yuklemesi yaptiramadim aslinda biraz ikilemdeydim sonra tatile gidince kaldi ölcum yaptim bir hafta boyunca delmekten parmaklarim morarmisti 😢 yukleme yaptirsam daha kolaydi valla 😂 ama hic seker cikmadi tokluk 110 ustunu gormedim yuzde yuz bir sonuc degil demisti doktor ama İnsallah sikinti olmaz