Cansuumut selam arkadaslar 36+3 deyiz Allah izin verirse bi oglum olacak sorum su ki gercekten erkek cocuklar gec mi geliyor??
CicekGirayBysl Cansuumut ben 39+4 olacam 12 den sonra doktor 41 e kadar bekleyecek gibi görünüyor demişti geçen hafta. Açılmam Yok ama sancım vardı. Yarın kontrole gidicem doğurmak istiyorum artık 😃 kuzenimin bebeği 42 hafta da doğmuş o da gelmeye niyeti Yok diye sezaryan oldu
Neslihant Cansuumut valla aksine bu aralar erkekler erken geliyor duramiyorlr bnmki 34 de basladi sancilara etrafimdki herkesde hep 37 38 de dogurdu
MCY Ben öyle birşey olacağını sanmıyorum ben bayan olmama rağmen 9 ay 3 haftalık doğmuşum 😂 çok ilginç
Cansuumut MCY haha bilmiyorum valla erkekler gec geliyor diyor herkes acaba gerceklik payi ne kadar merak ettim 😊
meva_ MCY yarın 40 hafta oluyorum tam ve daha dogum belli değil 41 bekliycem erkekler geç geliyor canım bende öle duymustum suan yaısyorum 😀
MCY Komşumuz tam 9.cu ayında doğurdu erkek bebeğini bende tam net olarak bilmiyorum belki bünye ve rahim yapısıyla ilgilidir 🤔 Cansuumut
Cansuumut MCY olabilir saglikla gelsinler insallah ilk oldugu icin bilmiyorum herkes herseyi soyluyor 😅 Rabbim saglikla kavustursun hepimizi❣️
MCY Amin canım ❤️ Benimde ilk gebeliğim istersen bebek gelişimi annelik kitapları alıp okuyabilirsin böylelikle aklındaki soruların cevaplarına ulaşabilirsin 🤗 Cansuumut
Cansuumut CicekGirayBysl Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende endiseleniyorum tuhaf bi heyecan sardi icim pirpir herkes bisey soyluyor merak ettim 😂
Cansuumut Gamzelianne1453 yani galiba kizlarda bi istisnalik soz konusu baya baya cogu insan erkegin gec geldigini soyluyor tek saglikla gelsinler cokta onemli degil ama yine de merak🤔🤗
Yessimy Benim annemin 8 çocuğu var 5 kız 3 erkek bize göre bayağı tecrübeli bir anne ve geçen gün bana aynı şeyi söyledi erkek çocuk hemen gelmiyor dedi 😕 tesadüf mü doğruluk payı var mı bilemiyorum
Cansuumut Yessimy yani tartisilirmi tartisilmazmi bilmiyorum ama herkes ayni seyi soyluyor ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum 😀
Cansuumut Neslihant saglikla gelsinler insallah Rabbim herkesi bir Nefeste kurtarsin❣️ Benim annemler izinde onun icin bir hafta daha kendini tutsun icerde yoksa yanliz doguma girmek istemiyorum🤲🏻🤗
meva_ Cansuumut valla canım bir de bi hafta da 500 gram almış suan sınırdayız 4 kilo olucak nerdeyse normal dogum düşünüyordum 41 bitirmeyi beklersem 4 ü gecicek sezaryen olmak zorunda kalıcam bilmiyorum hiç 🤷🏻♀️😀 agrım da yok sızım da bekliyorum öyle 😀
meva_ MCY amin canım çok sağol valla hepimiz saglıcakla alalım kucagımıza ama biranönce yoksa heyecan artıyor ne olucak nasıl olucak felan 😀😀
meva_ MCY 2 günde bir gidiyorum muayne yarın net birsey söylicek tekrar kilo ölcümü yapıp bir de ilk kez catı muaynesi olucam 🤦🏻♀️☺️