YagmurDaskn Julej Ya inanmıyorum ben de tek benim sanıyordum 😂😂😂 37+5 oldum 4-5 gündür fena midem bulanıyor
Julej YagmurDaskn yok yok yalnız değilsin bende öyle sanıyordum milletin başta bulanır benimki sonda oldu tersine iş resmen diyordum öyle olan çok varmış normal demek ki şükürler olsun 😀
Otherozge Julej çılgın bir kızım olacak.tekme değil ama bacaklarıyla elleriyle cok geziniyo içerde.bazen geriniyo sanırım en son diyorum kızım kaburgalarımı kırmadan cıkma emi diye 😂😂😂
Julej Otherozge oy melek yaaa 😇Benim azalma oldu biraz dönemiyor galiba oğlum çok hareketliydi azaldı
Otherozge Julej e tabi o ilk hareketliliği kalmadı biraz daha yavaşladı 🤷🏼♀️ Sag salim gelsn bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻
Nzlykp Julej bende 33+3 oldum ve ara aea bulantılarım oluyoo ne güzel kurtulmuştur bulantı ve kusmadan ama bebek dönünce olurmuş diyorlar bulantıı🤦🏻♀️
Nzlykp Julej evet yani tecrübe sahibi anneler öyle diyor artık bilemiyorum doğru yalan 🤭 İnşaAllah sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz bugünlerde geçer hemen 💕
butterfly4 @Julej son ay mide bulantısı ve yanması olanlarda bebek saçlı olurmuş ondan oluyo diyor teyzeler 😁 ben de hiç bulantı yok meraktan ölücem bebeğimiz saçsız mı acaba
Julej butterfly4 Kağan Kocatepe var ben onu dinledim de bu inanısın tıpta yeri yok diyor hepimiz eskilerden öyle duyduk ama 🙂
Lavinia5 Ben daha 34+3 oldum bugün. Ama 2 gündür karnım sert ve Bebegin hareketleri yavaşladı sanki. Hafif de bulantım oluyor ara ara. Normal mi sizce bunlar? Bunun gibi şikayetleriniz oldu mu hiç?
Julej Lavinia5 normal normal Benim de aynen öyle 30. Haftaya kadar hareketleriyle beni uyandıran bebişim şu an az az ediyor kesinlikle eskisi gibi değil
Yavuzmusab Bende o durum var ama ara ara oluyo bende 36+2 deyim bebek büyüdüğü için baskı yapıyo olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir gaz da olabilir ben bol bol su içiyorum ve maden suyu günde bi tane hemen geçiyo
Julej Yavuzmusab bende de çok toplanma var aşırı sertleşme var doktor magnezyumu ihmal etme dedi ancak bi Buradaki arkadasın doktoru son ay magnezyum zararlı demiş siz kullanıyor musunuz ?