Julej Bkr-efe ne güzel keşke benim de geçse sabaha kadar uyutmuyor beni öyle kötü oluyorum allahım bebişler için katlanıcaz 😩
Bkr-efe Julej geçer canım bebeğin kilo alıyor o yüzden o mide bulantı ve yanmaların. Doktorum öyle demişti
Julej Bkr-efe yaaa öyle miymiş yeter ki ondan olsun katlanırım zaten önümde 16 gün kaldı bi an önce sağlıklı bi şekilde alalım inşallah bebişleri kucağımıza 🙏
Gulchirai Julej ağrılar el ayak sendromu ve kasılmalar mide bulantısı ekşimesı hepsı bı an da 37 haftamdayım kaylancazzz ♥️♥️♥️🙋🏻♀️
Julej Ipek34 son ay zor diyorlardı doğruymuş en azından gün sayıyoruz bir de o var bitti kalmadı Bişi 😄
Aysegullllll Julej 36+6 benimde son bir haftadır aşırı bulantı iştahsızlık kusma ishal var maalesef bende anlamadım yorgun halsizim az kaldı şükür sabredelim
Julej Aysegullllll hemen hemen herkeste aynı seyler var demek ki son ay normal. zor ama sabır katlanıcaz 🙏
Julej DuyguDuman ha gayret az kaldı kullanma ilaç dedim bi sürü ilaç var unutuyorum uyuyakalıyorum düzenli olmuyor o da ilaçlardan nefret ediuorımm özellikle şurup ama alacağım mecbur ☹️
Otherozge Julej çılgın bir kızım olacak.tekme değil ama bacaklarıyla elleriyle cok geziniyo içerde.bazen geriniyo sanırım en son diyorum kızım kaburgalarımı kırmadan cıkma emi diye 😂😂😂