CerenAkbulut Bkr-efe ben haftada bir kaç kere içiyorum. Sadece size gaz yapıyor, bebeğe de gaz yapabileceği söyleniyor. Başka bir sıkıntısı yok, canınız istiyorsa tabikide için.
Ayse1010 Bkr-efe Canım bende yemeğe falan gittiğimizde içiyorum ayda 2-3 ü buluyo.Çok içmemek lazım ama bizim işçinin yeni bebeği oldu kadın çok kola içtiğinden ciğerleri gelişmemiş nefes almasında sıkıntı varmış 1 ay küvezde kaldı doktor öyle söylemiş koladan asitten diye
MCY Bende öyleydim Allah şükür koladan sıkıntım yok bıraktım içmiyorum ama meyve suyuna dayanamıyorum doktorumda dışardan alma evde kendin sık iç dedi halsizlikten birşey yapılmıyor ki birde havalar sıcak üstüne insanın hiç birşey yapası gelmiyor 😔Yyf
Aleyyynavefa Biseycik olmaz canım ben buldugum zaman iciyorum ona bakarsan cogu seyin zararı var bir kereden bisey olmaz
Bkr-efe MCY nst ye girerken mecburen meyve suyu içiyorsun ama ben hep 1 çikolata 1 meyve suyu o şekilde nst ye giriyorum
12_yil_sonra MCY doktor taze sıkılmış iç diyor . Bir bardak meyve suyu için 2 saat katı meyve sıkacağı temizlemek işkence 😩
Snlevrn06 Bkr-efe Canim ben 38+5 haftaligim canim ne zamn isterse ictim hicbir soeunda yasamadim cok şükür
Bkr-efe Snlevrn06 abartıyorlar bazıları canım :) bencede bi sorun olacağını sanmıyorum ki zaten olsa Doğumdan sonra da kola ve nescafe iç diyorlar ee o da sütten bebeğe geçmiyor mu ☺️
MCY İşte doktorlar ne anlar halimizden 😒 anca bunu içme şunu yapma dinlen vallahi gına geliyor bazen 🤣12_yil_sonra