Beni bazilariniz yargiladiniz aferin cok aferin sizlere
He ben bilmez olayim oyle olsun.ben sirf o dediyi gibidir sozu isletmedim burada.sadece belkide olcak birseye olamaz sozlerinize gore yazdim hanimlar.bende biliyorum dollenmeyle alakali.
Dollenme dusunerek oyle dedim ki belki doktoru demis belki haftasi cok degeri o kadar cikmis doktor oyle soylemis diye.
Hepimiz sata gore gotururuz zaten.Benimmi haberim yok?😂😂😂Ay ben bilmeyeyim o zaman.siz dediyiniz gibi olsun 😄benim sat tarihinden dollenmeden haberim olmasaydi simdi nerden bilerdimki hamilelik haftami zaten helal olsun sizlere😁Ay neyse.benim sozum oyle demek deyildi zaten.sorusu bi kenarda kalmis yani siz neleri konusyorsunuz diye idi.degeri ona aidmis belkide o konuda yazmisim ben.
Teyzemin kizi 7 haftalik sayilirdi adete gore.hemde adet duzensizliyi vardi.kan verdi degerleri 1-2 haftalik diye cikti doktoru oyle dedi.tabikide ne ustden ne de vajinal gorule bilmez biliyorum
Ama doktror 1 haftalik hamilesin demisdi ona.ben o yönden konusdum .baska ne dusunurseniz dusunun hanimefendiler.Benim dollenmeden sat tarihinden haberim olmadigini simdi sizden oyrendim😄ne guzelki dediniz valla pes yani.Bilmeseydim 37 haftalik hamile oldugumu nerden bilicekdim acaba?o merakli geldi bana