Fuldenk Kızlaarr 10 haftalık hamileyim. tatıle geldık ce bulantılarım da olmuyor bu hafta. Midye canım çekti yaklaşık on tanr yedim. İnternette zararlı dıyor olumsuz çok yorum var. Bir şey olur mu?? Gebeyken yiyen var mı? Bi yardım edin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Busraoksz Fuldenk canım ben yedım , cok canım cekmıstı bırsey olmadı . Hatta en son bı ay once de yedım bı on kadar sukur bır sıkıntı yok. Abartmadgın surece bırsey olacagına ınanmıyorum ben acıkcası , pamuk ıplıgıne baglı degıl evlatlarımız🤷🏻♀️ Daha dogrusu benım dusuncelerım bu yonde .
Gozde01 Fuldenk evet zararlı yememen gerek ama yemişssin artık bir defalıkran bişe olmaz canını sıkma
CerenAkbulut Çiğ olduğu için yenmemesi gerekiyor, kalamar falanda bu şekilde. Bende ilk haftalarımda bilmeden yemiştim fakat bir sorun olmadı. Sabaha kadar midenizin bulanıp bulanmayacağına bir bakın, çok sıkıntı yapmayın.
MrsG CerenAkbulut çiğ değil ki pişiyor o. Kalamar da çiğ yenmez ayrıca kalamar çok faydalı hamilelere. Midye derinlerde kaya üstünde olduğu için civa oluyor derin su balıklarında da olur o yüzden civa içeren balıklar ve midye yenmemesi gerekiyor. Bu yüzden zararlı. Belki görünürde bi zararı olmaz ama içeriden bilmeden tahrip edebilir. Dikkatli olmak lazım.
Fuldenk Gozdes civa oranı yüksekmiş bir de enfeksıyon riski oluşturuyormuş bende yedıkten sonra öğrendım 😳😒😒
azizeguneyy Fuldenk kuzum normalde midye hamileyken zararlı fakat şöyle bir şey eğer midye tazeyse ve sıcakken yediysen bir sorun olmaz. ben sırf aşerdim diye midyeci ahmette yedim bir tek orası taze yapıyor diye
Beyzanurlina Fuldenk çok sık yeme canım bende yiyorum cigköftede yiyorum arada bı sorun olmadı allaha şükür herzaman yemiyoz tabı 🤣