Gzmd Tgcmrt bende de karnım cok kasılıyor ve semsert oluyo bi tarafta toplanıyo kasılıyor bebek kasıgım agrıyo ama düzenli Aralık’larla değil yalancı Doğum sancısı galiba 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sidelya Gzmd belden gelen ağrıyla birlikte karında sertleşme oluyo ama her zaman belde ağrı olmuyo. Karındaki sertleşme önemli tamamen her yeri basketbol topu gibi sert oluyo
Sidelya Ikizdeniz 36+3 olduk 2 cm açılmayla doktorum bekleyelim sancın yok açılma da 2 de kaldı dedi. Bayram sonrasını görcez inşallah
M-Ali Sidelya 36+4 de doğdu 2 oğlumda kuveze girmedi 30 haftada ciğer geliştirici iğnelerimi vurulmustum 2 cm açıkligim 30 hafta vardı 6 hafta gezmiştim 2 cmle
Sidelya M-Ali 2 cm olunca alıp başını gidecek zannedip korkmuştum ben de 😬 bizim en fazla 10 günümüz kaldı zaten 38. Haftada alacak en geç.
ZehraErva Sidelya şükredin bence boşuna kendinizi üzmeyin erken Doğum riski olan biri olarak keşke 36 ya gelsek diyorum bize mucize gibi beterin beteri var :) onların Doğum tarihi belirli Allah katında ne yaparsak değiştiremeyecek zaten
Sidelya ZehraErva çok şükür tabikii 31. Haftada erken doğum riski atlattım o zaman çok üzgündüm şimdi çok daha rahatım Rabbim size de göstersin bu haftaları 🌸
Tgcmrt sozer1 60 ı geçmedi ama 5 dk bir geliyodu. Biraz daha geç gitseydim daha yükselirdi muhtemelen
sozer1 Tgcmrt benim 60-100 arası çıkıyor 2 haftadır ama açıklık varmı diye bakmadılar ya sadece sancıları durdurup 36. Haftaya kadar bebeği idare etmek için ilaç verdi günde 4 kere içiyorum
Ahidem32 Sidelya emme reflexleri gelişmemişti canım o yüzden 6 gün yattılar küvezde şuan bin şükür iyiyiz🙏🏻 Sen naptın doğurdun mu
Sidelya Ahidem32 10 günlük oldular benimkiler de doğdular 😌 çok şükür küveze girmedik. 1 gece hastanede kaldık sonra evimizdeydik