Ozgehasan Oyku22 23gün kaldı gün sayıyorum geçmiyor ağrım sizim vs yok çok şükür uykusuzluk haricinde siz nasılsınız ?😍
Srnkrbrn Oyku22 helllooo eylül somu ekim bası diyor doktorum 4 ekimde günüm doluyor kabul olursa bende eylül sayılırım sanırım 😂😂
Sevilaysevo Oyku22 34. Haftaya girdim bugün salı çarşamba perşembe nst de sancı çıktı hastanede yattım ciğer geliştirici falan yapıldı bugün daha iyiyiz ama mide yanması ve ayaklarda şişkinlik başladı
Birkedibirbebek Yprkk al benden de o kadar 35+5 ama bana sorsan 85 hafta falan oldu sonsuza kadar hamile kalıcam gibi😂☠️
Rukenservet Yprkk valla çok doğru😀Ve doğsalarda sanki hep hamile kalacak hissi var o psikolojiden çabuk kurtulamayacağız gibi
Serifeavci Yprkk evet yaaaa çünkü aralık ocaktar beri hamileyiz sanki koca biiii sene hamile gezdik gibi oldu
Kucukannee 34+2, yalancı kasılmalardan ve çok sık tuvalete gitmekten başka bir problem yok şükür.. bize de 19 Eylul son hafta olarak söyledi 😊
Yprkk Birkedibirbebek 😂😂hamilelik dışında herşey zamansal olarak su gibi geçiyor yani çoookk enteresan 🤷🏼♀️😂
Ibooya Oyku22 bizde 33+4 gunluguz.cok hareketli prensesim kasiklarima vuruyor surekli kasilmalar oluyor arada erken dogum riskimiz yok cok skur ama her an hersey olabilirmis gibi geliyor bana
Mervebekir Ibooya benim de sol leğen kemiğim muhtemelen çok ağrıyor. Otururken sanki hiç ağrımamış gibi ama hareket haline geçince ağrıdan yürütmüyo nerdeyse. Gerçi ağrı mı kasılma mı kramp mı bilemiyorum. Siz de de varmı
Aysedgrlikrkmz Oyku22 bir ayımız kaldı sıcaklarla hiç çekilmiyor ağırlaştık sanırım artık iyice hiç halim yok çok çabuk yoruluyorum sürekli uyuyasım geliyor ve anlamsızca bi an da agresifleşiyorım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seherr Oyku22 bizimde son 31 gün :)) ama erken gelse ne güzel olur ya 37-38 haftalıkken doğsun istiyorum iyice ağırlaştım ve geceleri hiç uyıyamıyorum
Hllswm Oyku22 23 eylülde sezeryan tarihi verdi doktorum 32. Haftadan merhabalar.. Sıcaklar cok bunaltıyo bide minnosum hiç durmuyo ya tekme savuruyo ya poposunu dayıyo saga sola 42 gün kaldı rabbimin izniyle cok heycanlıyım ama daha canta filan hazırlayacak gücüm yok hergün yrn deyip erteliyorum 😵😅
Srnkrbrn Julideee aynı sayılırız o zaman hayırlı dogumlromız olur inşAllah saglıklı sıhhatli az kaldı 🌸
espalp Oyku22 32+2 eylül sonu oğlumuzu bekliyoruz kısmetse 🙏🏻 Artık zorlanmaya başladım çabuk yoruluyorum, sıcaklardan çok etkileniyorum🤦🏼♀️ Bir de karnımın kaşıntısı çok fena🤦🏼♀️ İdare ediyoruz bakalım😂