zeynepdas Kuzummm Nvnnnn Ben bugün aradım 2500 dediler süsleme dahil değil dediler emin misiniz? Bir de süsleme olmazsa ne kadar o zaman
Nvnnnn zeynepdas o zaman fiyatlar değişmiş canım demiştim sana ilk 7 ay ki hastalarına diye demek ki 7 ay dolmuş
zeynepdas İnşaat mühendisi branş farkediyor mu? Yukarda bir ark öğretmen polis ve mühendislere ücretsiz demiş de o yüzden
seymaaygunsafca zeynepdas oda üyeliği istiyorlar gerçi benimde oda üyeligim var ama benim bölüm gecmedi esimin bölümü makine müh onda oldu ama
seymaaygunsafca zeynepdas bilmiyorum bir sor cnm Cnkü orman ve su işleri bakanliginda calisanlarin mesala olabiliyormuş indirim.sen bir sor
zeynepdas Yine çok iyi ben dsi de mühendisim eskiden yüzde 20 indirimimiz vardı ama doğumlara uygylanıyor mu bilmiyorum. Telde bilgi vermiyolar. Şehirdışındayım diye gidemedim henüz
seymaaygunsafca zeynepdas dsi de olur bence sen sor ben karta bakaym organizasyon ekibinin boşunu almistm.burdan atayım sana
alyavetuna Nvnnnn canım merhaba haftaya sezen hanima gideceğim ilk defa 28 haftaligim çok önerdiler. Şeker yüklemesi fiyatı hakkında bilgin varmi
Nvnnnn alyavetuna maalesef bilmiyorum canım çünkü henüz yaptırmadım bu gittiğimde yaptircam galiba da bildiğim kadarıyla sezen hanım şeker yüklemesi yapmıyor açlık ve tokluk şekerine bakıyor