seymaaygunsafca Nvnnnn canim detayli renkli döplerre girdim 2819 kg cikti ama sezen hanim da 2580 cikti yanilma payi oluyormus son aylar yinede sezen hanım renkli döplere yöneltti kordon kanına bakalım akis var mi diye cok skür bse yokmus
littleangel Ben de medicalde ali Özcan’a gidiyorum Doğum fiyatı 2.500 oda süslemesi de içinde demişlerdi ama bu testlerden falan bahsetmediler. Onlar ekstraya mı giriyor acaba 🙄🙄
Nvnnnn littleangel onu ayrıca sor canım sezen hanımda olay farklı yeni geçtiği için böyle bir anlaşma yapmış hastane ile
Nvnnnn seymaaygunsafca iyi bari canım böyle bazı mesleklerle anlaşma yapmaları güzel oluyor daha uygun oluyor
Nvnnnn Minikpare ilk defa duydum desem canım benim bildiğim serdar bey var bi de sezen hanım medicalde
seymaaygunsafca Haticesylmz valla gerçekten iyi ben yeni gitmeme rağmen son haftalarım 5 dk da mesajıma cvp atyr
Nvnnnn Haticesylmz git canım sezen hanıma pişman olmazsın msj falan hemen cevap veriyor duruma göre hemen aradığı bile oluyor başka doktorlardan asistanlarının msjlar baktığını biliyorum mesela bu bile benim için çok önemli
Reparista seymaaygunsafca canım merhaba sen sezen hanımda mı karar kıldın kesin olarak Ben epidural da almayı düşünüyorum sen düşünüyor musun
Reparista seymaaygunsafca canım merhaba sen sezen hanımda mı karar kıldın kesin olarak Ben epidural da almayı düşünüyorum sen düşünüyor musun
Reparista seymaaygunsafca ben baya araştırdım amabünyeye bağkı olduğunu düşünüyorum bide anestezi ekibi iyi olmalıymış
seymaaygunsafca Reparista canim.valla ben şimdilik korkmuyorum dogumdan rabbim kolaylığını verir s3n merak etme cok skür 9 ay boyunca yüruys yaptm insallah faydası olur