Mevr Sevdaoyku bilmiyorum valla o kadar istiyorum ki ben de hissetmeyi en yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah hepimize 🤗
Tazeanne0134 Mevr çok garip dahaca idrâk edemiyorum her gün ya da her zaman hissetmiyorum ama garip elinden balık kayar gibi düşün garip bişe ya anlatamıyorum o hissi inşallah sende yaşarsın sen kaç haftalık hamilesin
Senemufuk Sevdaoyku maşallahhh yaaa 🙈🙈 şu tekmelerini de hissetsek çok çok daha iyi olacak bi kere hissettim bir daha da hissettirmedi kendini😂😂😍
Sevdaoyku Senemufuk sen yine hissetmissin😁😁😁 insallah güzelce hayırla daha çok çok hissederiz 😋🙂 beni rahatsız etmesine raziyimm😂😂😂❤❤❤
Senemufuk Sevdaoyku senin haftanda hissetmemen normal biz 5. Aya girecez hala tık yok vurdu kaçtı😂😂sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Senemufuk Sevdaoyku 15+3.haftada hissettim ben bunu hatta erken diye düşündüm doktora sordum bebek dedi balık nasıl yüzer öyle hissettim bişey içimde yüzüyor gibiydi ama çokk çokk güzel bir duyguuu anlatamam 😍😍😍
38Prens38 Sevdaoyku ben tam 19+5de hafiften hissettim suan 20+3üm arasıra hissdiyorum korkma agrılar normal ama yinede için rahat etmiyorsa doktoruna yaz canm
Alarasel Sevdaoyku cnm daha hissetmen için erkn ztn drm 18 den sonra hissedlr 25 26 dan sonra düznli takip edilir hareketleri demişti korkma hiç sakin ol
Seda_123 Sevdaoyku Ben 16+3 haftalığım canım bende hiç hamilelik belirtisi yok bulantı nedir bilmem o derece hareketlerinide hissetmiyorum henüz normal yani korkma 😁
Sevdaoyku Seda_123 iyi olsunlar da Her şeye raziyimmm😁😁😍😍 ama bugün böyle sağ göğüs altıma ağrı giriyor biraz