Tazeanne0134 Sevdaoyku 3 haftada bazen 2 haftada 17+1 haftalık hamileyim 20.haftada hem sağlık ocağına hem de hastaneye gidecem hastanede detaylı ulturasona gidecem sağlık ocağına da tetanoz aşısı için canım
Senemufuk Sevdaoyku zaten sık sık ultrasona girmek pek iyi değil canım doktorun söylediği tarihlerde gitmek daha iyi aslında ama ah biz anneler dayanamıyoruz😍😍
Sevdaoyku Senemufuk napayim valla dayanamiyorum hele onun kalp atışlarını duyunca ultrasonda 😁😁 oradan çıkmak istemiyorum 😁😁
Senemufuk Sevdaoyku zaman sanki hiç geçmiyor gibi geliyor dimi🙈biz 16. Haftaya girdik çok şükür ama sanki zaman hiç geçmiycek gibi geliyor bana bende pek dayanamıyorum neyseki bayram geldi doktorlar da çalışmıyor biraz bizim bebişlerde tatil yapsınlar 😂
Sevdaoyku Senemufuk yaa kıyamam aynı ben givisin😁😁 evet geçmiyor öğrendiğimde 3 buçuk haftalikti maşallah şükürler olsun 14 olduk ❤❤❤❤
Gldn35 Sevdaoyku ilk gebelikte 20. Haftada ikincide 18.Haftada anca hissedebilirsin... o hissettiklerin bagirsak hareketleri içini ferah tut..
Senemufuk Sevdaoyku maşallahhh yaaa 🙈🙈 şu tekmelerini de hissetsek çok çok daha iyi olacak bi kere hissettim bir daha da hissettirmedi kendini😂😂😍
Mevr Sevdaoyku inşallah 🤗 dün eşim elini karnıma tuttu pıt pıt atıyo dedi ben ağlicaktım nerdeyse ne atması ya ben hissetmiyorum sen nasıl hissedersin diye 😄😄 valla o kadar elledim ben hissedemedim 🤷🏻♀️ Kandırdı mı beni bilmiyorum 😄
Tazeanne0134 Mevr yok kuzum daha atmaz atsa da dahaca o hissetmez ben 17+2 haftalık hamileyim dün akşama doğru alt karnımın olduğu yerde yılan kayar gibi solucan gibi hareket etti herhalde bebeğimdi ben ilk defa öyle hissettim
Bebisim_1208 Sevdaoyku cnm allah aşkına 13 haftalık bebeği nasıl hissedersin ya?Ben 19 haftaligiz karınca gibi hissediyorum