Busra61 11+5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra kontrole gidicem cinsiyetini inşallah öğrenebiliriz 😍 sağlıklı olsunda inşallah tabi her anne gibi gönlümden geçen kız 🙈 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
[silindi] Busra61 11+5’te öğrendim. Kız dedi doktorum hala kız 22.haftamdayım. Bebişin pozisyonuna bağlı aslında biraz da inşallah öğrenirsiniz 🙂
Benhepbeklerim Busra61 16 haftalıkken diyorlar genelde doğru tahmin ama bence doğana kadar da sürebilir
Babyboymom Busra61 cnm 16 dan evvel öğrenme yanılma payı oluyor dr görse ztn söyler ama içinin rahat olması için bence en güzeli 16 garanti yani
HillalkanYldz [silindi] nasildi pozisyonu canim bebeginin dilek1 ay benimde gonlumden kiz geciyor insallah sizin gibi olur benimde 15 haftaligiz yarin kontrolum var cok heycanliyim 🙈
Dilekiscn Busra61 13.haftada yüzde 70 kız dendi sonra 20.haftada kesinleşti 😍allah gönlünüze göre versin
yaserinannesi Ben 16 haftalıkken devlete gittim kız gibi dedi aynı gün özele gittim erkek göründü yani tam güvenemedim 😐
dilek1 Busra61 bizde 16. haftada öğrendık benim de gönlümden hep kız geçiyordu ve bir kızımızın olucağını öğrendik 🤗 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻💕
CiaoBella Busra61 ben 21de anca öğrendim kapatmıştı kendini kız diyen oldu ama erkek çıktı.. kesinlik için 20.haftaları beklemenizi öneririm
Oziss Busra61 16haftalıkken kız olduğunu öğrendim şuan 18+2 umarım değişmemiştir 🙂 canım kızım CiaoBella canım kız dye kaçıncı hafta söylendi ?
Asli91 Busra61 13 haftalıkken öğrendik kız dedi.16.haftamda yine gittik tekrar kız dedi.Bebeğin pozisyonuna göre uygunsa öğrenirsiniz 😊
Busra61 Asli91 galiba hanımlar bu yıl kız yılı herkes hemen hemen kız diyor ben 2 hafta nasıl bekliycem bilemiyorum 🙈😍
Busra61 Gokcin galiba hanımlar bu yıl kız yılı herkes hemen hemen kız diyor ben 2 hafta nasıl bekliycem bilemiyorum 🙈😍