nilay_ikizler0905 16+4 günlük ikiz kızlarıma hamileyim. 80 ile hamile kalmıştım 2 kg aldım şimdilik 🙈
gulcan1221 Aslikgn 18+3 haftalığım 55 ile hamile kaldm 1 kilo tek aldm almak istiyorum ama iştahım yok uzun boyluym göbek desen hiç yok dümdüzüm işte .
Dnznrgz Aslikgn 18+2 yim 53le hamile kalmıştım şuan 56 oldum aldığım kilo normal ama insan bi korkuyor yinede 😄
Bebisim_1208 18 haftaligiz 4 kilo verdim bn kilo verdikçe bebek alıyormuş doktor öyle dedi ve döktü bebeğin kilosu 2 hafta önde
Gizemiray Aslikgn bende 13 haftalığım ve hiç almamışım ilk hamileliğimde bu haftam da 5-6 kilo almıştım bile bende bunu düşünüyordum iki gündür benim gibi olanlar varmış gördüm post için teşekkürler 💝😊😊
NihanMine Aslikgn 18 haftaydayken toplamda 4 kilo almıştım ama sadece göbek vardı herkes de değişiyor ama 5 kiloya kadar normal bu haftalarda 😊
Mineebd Aslikgn bende 17+3üm, 80 ile hamile kalmistim suan 82yim. 2. Gebeligim bu. Oglum 9 aylik suanda . Ilk dogumda aldiggim kilolari tam veremeden hamile kaldigim icin dikkatli gidiyorum bunda
busraanneoluyor Aslikgn bnde 17+3 üm bnde hic almadım. Doktor asistanı ilk ölctü 2 kilo ayakkabı ve kıyafetten düstü. Tamam dogru evde de eczanedede aynı düstügü kilodayım. Ama sonra ki muayenelerde direk yazıyor onda bile hala aynıyım 2 kilo s Düşmrmis hali :))
Tazeanne0134 Aslikgn ben hiç 92 kilo olmadım evlenip istanbula gidince evde tek başıma yemeye vurdum kendimi o da hiç fark etmedim kilo aldığımı 😏 ama 4.Ay bitti daha kilo almadım en güzel yanıda bu 🤭😂
kertenkeleannesi Aslikgn bardağı gördüğüm anda kusuyorum en büyük korkum çok denedim artık madem kusuyorum içmiyorum😔
Aslikgn Kayraruzgar karnım şişmesi çok hoşuma gidiyo ,hiç kilo almamış olmama sevindim inan fazla kilo alırım diye korkuyordum