Aslikgn Kızlar 17,hafta 5 günlüğüm 71 kilo ile hamile kaldım hala öyleyim sizde durumlar nasıl ? Doktora gittiğimde detaylıya gireceğim o zmaan doktora da soracağım kilo almadım bebeğim nasıl suyu nasıl diye
kertenkeleannesi Aslikgn bende 17+2 59kiloyla hamile kaldım 65olmuşum😁😁 ama hiç kilo almış gibi değilim
miniknokta Aslikgn ben hamile kaldığım kilodan daha düşük kilodayım. bugün tam 18 hafta olduk daha da zayıfladım 🤷🏼♀️
Akademisyenanne Aslikgn 55’le hamile kaldim. 18+6’yiz. 60 kiloyum. Boyum 1.70. Aldigim kilo nerde bilmiyorum. Hic belli olmuyor.
Aslikgn kertenkeleannesi Bende saglık ocağında tartıldım ve şaşırdım ama almış gibi şişim de bilmiyorum ya tuzu bırakamadı daha tam olarak ondan mı şişim acaba
kertenkeleannesi Aslikgn bilemiyorumki canım benim karnım çıktı su da hiç içemiyo gibi bişeyim neremden aldım çok ilginç🤷♀️🤷♀️
kertenkeleannesi Aslikgn bilemiyorumki canım benim karnım çıktı su da hiç içemiyo gibi bişeyim neremden aldım çok ilginç🤷♀️🤷♀️
Kayraruzgar Aslikgn gaz olabilir bende hiç kilo almadım ama gebelikte vücut progestan hormonu ürettiği için karnının şişmesi normal hormanel bi durum yani
Aslikgn miniknokta İyi ya almamak güzel bence bebek iyi olduktan sonra bebek kilo aldıktan sonra biz önemli değiliz ,iştahım yok bide çalışıyorum ondan galiba alamadım ben
Aslikgn hllaltas25 Benim hala yemeklerle aram yok canım yapıyorum ama eskisi işten yok inan yemek için yiyorum ve sebze yemeklerine aş eriyorum bu aralar
kertenkeleannesi Aslikgn bardağı gördüğüm anda kusuyorum en büyük korkum çok denedim artık madem kusuyorum içmiyorum😔
Tazeanne0134 Aslikgn valla 92 ile hamile kaldım şimdi 88 kiloyum hâlâ kilo almadım 🤭 17+1 haftalık hamileyim
Beyzaok12345 Aslikgn bende 87 kiloyla hamile kaldım en som gittiğimde 95dim şimdi 93üm 18. Haftalığım sigarayı bıraktığım için aldım doktorumada sordum olabilir sağlıklı beslen dddi allahtan kilomu belli etmiyorum heryerim orantılı 😂😂❤️
Seda_123 Aslikgn 16+2 yim kızım olacak 60 ile hamile kaldım 2 kilo aldım şu ana kadar gece gündüz sürekli yememe rağmen 😂🤷♀️
Aslikgn Kayraruzgar karnım şişmesi çok hoşuma gidiyo ,hiç kilo almamış olmama sevindim inan fazla kilo alırım diye korkuyordum
Aminem2020 Aslikgn 18+4 olduk 4 kilo aldim bana çok gibi geliyordu ama sağlık odağındaki hemşire gayet iyi dedi biraz rahatladim😊