Nazlikurtvuran Hanimlar bebek arabasi modeli secemiyorum cunku hic anlamiyorum 🙈 kimler hangi marka hangi model kullaniyor memnun yada degil yorumlarinizi bekliyorum 😍
Sadiyeylmz Nazlikurtvuran baybfox aldim hafif geldi bana o yonu iyi kullanışlı bide hem puset hem portbebe insallh 1 ay sonra kullanmaya basliycaz 😄
YeterK Nazlikurtvuran sanırım ben bundan alıcam. 😊 https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=Lc9NXbDyCIzAmwWu1pTgAQ&q=four+baby+st-04&oq=four+bayb&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.1.0i13l8.1298.5062..6740...0.0..0.221.1208.0j8j1......0....1.......8..41j41i131j41i7i30j0i131j46i131j0j46j46i275j0i19.k2QckJ7Ohyk
Fasulyeveannesiii Nazlikurtvuran baby plus hero travel sistem v2 biraz büyük ama kullanımı çok rahat fiyat olarak da orta düzey ne çok pahalı ne ucuz kullanan arkadaşlarım da memnun 👍🏻
Havva_yldz_atmc Selam bizde çok kararsız kalıyoruz markadan ziyade normal bir araba mi yoksa travel tarzı mi almalıyız 😏
Nurtube Travel aldım bebeğim daha doğmadı. Elele alroad modeli. Kullanınca daha net yorum yaparım ama şimdilik çok güzel 👍
Sedaaa87 Ben de kararsız kaldım :( kraft twist xlx aslında hoşumuza gitti , çok fazla olumsuz yorum var. Gerçi millet 10.000 TL lik arabayı da karalamış , bilemedim gitti
Nazlikurtvuran Sedaaa87 valla en fazla 4.000₺ veririm diye dusunuyorum ama bazilarida gercekten fiyat yuksek ama is yok diyorlar :(
Fasulyeveannesiii Nazlikurtvuran evet arabamız küçük ve tüplü ama ben de travel sistem seviyorum 😁😁🤷🏼♀️
Zeybenn Travel sistem alırken portebebe kısmının kullanışlı olması çok önemli. O şekilde üzerinde takılıyken kapanabiliyor olması çok önemli bence. Diğer türlü o kadar büyük bir parçayı alıp hangi arabaya koyup kapatabiliriz ki hep karı koca ve bebek binmeyecek bu arabalara. Yani hem travel hem de klasik bebek arabası mantığında olmalı çok araştırdım ve prego nirvana modeli tercih ettim gerçekten çok güzel mantıklı bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Portbebelerin etrafındaki genelde metal renkli çıtalar bebek bir yaşına falan gelip ayağını sallayarak oturduğunda bep bacağını kesecek. Ve arabaya kendi başına inip binecek yaşa geldiğinde basamak gibi basıp çıkacak yeri olmuyor genelde. Dikkatlice incelediğimiz incelediğiniiZde demek istediğimi anlarsınız🌸