minikkurabiyem2019 Kızlar 31 haftalıgım gece devamlı su ve tuvalet ihtiyacına kalkıyorum bu aralar kalkınca migdem sıyrılıyor gibi oluyor acaba yesem banamı kilo yapar bebegimi sizlerdede boyle olan varmı
Mr1517 minikkurabiyem2019 30+2 yiz kestim 28. Haftanın sonlarında midem kaynıyordu sabah güzel kahvaltı ara öğünler azar azar meyve falan akşam da bu saatlerde yiyiyorum sonrası dondurma içim kıyılıyor ama yasakladım kendime rahatsız ediyor uyuyamıyorum
alyatalha minikkurabiyem2019 sana kilo yapar yemek yersen bi kase yogurt ye yada bi barsak sut ic gece kalktiginda bunlarda çocuga cok guzel kilo yapar.
Brnaebu minikkurabiyem2019 bende acikiyorum canim ama yemiyorum bana kilo yapacagini dusunuyorum sabah guzel kahvalti arada meyve sonra aksam yemegi yine meyve sonra dondurma falan
minikkurabiyem2019 Badevehande bana yapmasın bebişe yapsın yeter 🙈 yemiyorum zatende yesemmi yemesemmi arasında kalıp uykum agır basıyo geri yatıyorum 😁
minikkurabiyem2019 Rbidrmz evet meyve olabilir . Cunku sabah kalkınca karnım küçülüyo benım acaba yesemiydim diyorum cocuk zayıfmj kalıyo dıye dusuncesine kapılıyorum 🙈
minikkurabiyem2019 yorumcuanneniz hadi ya ay bende en etkili o oldu cok sukur o olmazsa gavıskon içmek zorunda kalıyorum
minikkurabiyem2019 kevser29 yogurdu sade yiyemiyorum cok az recelle karıstırıyorjm yınede faydası olurmu
minikkurabiyem2019 alyatalha sütü sabah aksam içiyorum ballı sabah içmesemde yatmadan muhakkak içerim . Ya yogurt ya sut içeyim en iyisi 👍saol cnm
Brnaebu minikkurabiyem2019 sabah 7 de kahvalti yaptigimda yiyordum ama 10.30-11gibi yapiyorsam yemiyorum aksamustuye dogru birseyler atistiriyorum ama bu izne ayrildiktan sonra oldu aslinda calistigimda hersey daha duzenliydi😁