Senazencir amin çok sağolun 🙏🏼 Toplamda 7 kilo aldım. Her gün mutlaka domates salatalık peynir zeytin haşlanmış yumurta biber yiyorum ekmeksiz yanında süt. Kahve çay günde 1er fincan tüketiyorum. Ama kahvaltıdan en az 1 saat sonra. Yoksa çay demirin emilimini azaltıyor. 10 gibi ara öğün yapıyorum ceviz fındık badem. Öğleni de ekmeksiz çorba + sebze yemeği + salata. Saat 2de meyve + yoğurt (yoğurt meyvenin şekerini dengeliyor.) yada evdeysem kahvaltıyı geç yaptıysam, kahvaltıyla akşam yemeği arasında sadece meyve yoğurt yiyorum. 5 gibi muhakkak ağzıma yine bişeyler atmaya çalışıyorum. Hçbişey bulamazsam kefir içiyorum meyveli. Akşam da canım ne isterse ister et olsun ister tavuk ister sebze, çorba ve salatayla yine. Yemekten 2 saat sonra tekrar meyve yoğurt. Buna uymaya çalışıyorum ama uyamadığım zamanlar da oluyor elbet. Makarnadan, pizzadan, beyaz ekmekten, börek çörekten uzak durmaya çalışıyorumm, o da ne kadar olursaa 🥴 Ben kendime değil de bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketmeye çalışıyorum. Her gün omega3 (möllers balık kapsülü) içiyorum. Gece yatmadan da multivitamin (vinelac) kullanıyorm. Onların da çok iyi etkisi olduğunu düşünüyorum çübkü hiç halsizliğim bacak krampım vs olmadı çok şükür. 😘