Beyzanurlina Elosunannesi 21 haftalıgız bizde canım ara ara azalıyo hareketleri korkma sakın alıştırıyo minnoşlar kendılerı cunku duzene giriyo yavas yavas gun içinde hiç hissetmedın zamanlarda olabiliyo hayrlısıyla rabbım kucagımızı boş bırakmasın🙏🏻😍🌸
Elosunannesi Beyzanurlina amiiinn onlrin tekmeleri bile bi nimet rabbim dileyen isteyen herkese yasatsin bu duygulari
Ozican Elosunannesi Bende 22 haftalığım hareketli maşallah ama bazen öyle inat ediyor ki hiç hissedemiyorum😬 Detaylı ultrasonumuz var bayramdan sonra heycanlıyım.☺️☺️
Elosunannesi Ozican bizim de ayni sekilde ya bayram sonu detayliya gircez insllah o zn cinsiyette netlesir artik
Elosunannesi Betulackln detayliya girmedinz mi bana orda kesin belli olur diolar tek umudum o benim de cinsiyet kesinlesir die bekliyorum heycanla
Nesli1607 aysim_50 insan tedirgin oluyor bende bugün hareketli olmasa gitmeyi düşünüyordum ama şükür bugün güzeldi hareketleri arkadaşlarda normal olduğunu söyleyince rahatladım burda eski postlara falanda baktım onlarda aynı şeyleri söylemiş 😌