Yrncbci 22 haftalık hamileyim. Tatile gidicez ama hangi güneş kremleri kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Siz neler kullandınız yada bilgisi olan var mı?
isimsizbebek Yrncbci ben farklı bir rahatsızlıktan dolayı sürekli güneş kremi kullanıyorum sebamed 50 faktör. Sen sadece tatil için alacaksan herhangi bir marka da olabilir bence. 50 faktör olsun yeter diye düşünüyorum
Burcuburcuuu Yrncbci caudile anti-wrinkle face sun care benim kullandığım. Yeni nesil güneş kremi diye slogan yapmislar. Uzum çekirdeği ekstresi icerigi. Cok guzel. Bembeyaz da birakmiyor. Tavsiye ederim 👍🤗
Yrncbci Muallimehanim biz bütün başlıklara yazılan şeylere takılıyormuyuz ? Sorguluyormuyuz ? Herşey bitti acil mi değil mi diye sorgulamak kaldı hey allahım ya ! Polemik yaratmak içşn hazır kıtadasınız maşallah!
Muallimehanim Yrncbci Uslübunden belli zaten seviyen muhattap olamıycam. @adm Lütfen artık şu soruna bir çözüm getirin.
Badem10 Yrncbci Yrncbci Solenta pregna kullanıyorum canım yaz başından beri doktorum önerdi hem koruma açısından hem de güneş lekeleri açısından tam koruma sağlıyor ben çok memnunum.
Mevr Yves rocher kullanıyorum ben öneririm hem koruyuculuğu iyi hem de içeriğinde zararlı bir madde yok 🤗
tugbamehmet DMerve memnun musunuz solenta pregna dan bnada dr um önerdi araştırdım pek memnun kalan yok gibi ?
Betullmim Benim doktorum bol bol yüz, onun haricinde güneşte çok durma güneş kremi de sürmeni istemiyorum demişti. Genelde de herşeyde haklı çıkıyor .
Betullmim Sibella86 evet çok yüzün için endişe ediyorsan solente çok iyi marka . Ben yıllarca kullandım yüzüm için . Sorunlu bir cildim vardı .
asli_kerem Yüz için solante ya da avene derim ama vücut için hem fiyatı da uygun sebamed. Karseşimle tatilde yan yana eşit süre yattık hatta ben daha fazla durdum sanırım tenim hafif renk değiştirdi kardeşim 3 gün güneşe çıkamadı. İnanılmaz güzel korudu.