Armess Arkadaslar tabi ki bu süreçte hazır gıdaları tüketmek iyi değil ama bazen aş erer gibi burger yemek istiyorum hamile sürecinde yiyen var mı?
Zuzu Armess tabiki yiyebilirsin.Valla ben 2 haftada bir burger kfc falan yiyorum 🙈 sakatat ve çiğ gıda olmadığı sürece sorun yok.Ama pizza yeme mesela,malum sucuk salam iyi değil
Armess 😀😀 suan çok mutluyum birde benim ilk gebeliğim biraz acemilik tabi birazda kaygı teşekkürler arkadaşlar 😊
Halimearslan55 Armess hasta değiliz hamileyiz canım istediğin herşeyi yiyip içebilirsin alkol vs harç 😊
Ceyduygu Armess bende yiyorum hic bisey olmadi simdiye kadar bence olmazda Allahin izniyle. Ben hamile kaldiktan sonra burgerlar lahmacunlar pizzalar hep hazir cekti canim ama bisey olmadi cok sukur 😀
[silindi] Armess bence evinizde yapın çünkü onların ne eti olduğu belli değil nasıl yaptığı belli değil ys tabi siz bilirsiniz ben fikrimi söylemek istedim. Hamburger ekmeği alın içine köfte ketçap aynısını yaparsınız. Bebeğe zarar çok vermez tabi ama çok sağlıksız ya
SevgiSungur HAmileliğimde burger yiyemiyorum tiksiniyorum iyi ki ylyemiyorum kiloyu ordan bari almıyayım 🤣 ama kola bir kaç defa içtiğim oldu ayranda çok içmek Bayıyo artık 🤔
Gupse Armess valla bende en olmayacak şeyi aşerdim başka hiç bişey aşermeden 😂 Burger yedim bi kaç kez dışarı çıktığımda da koca koca steak haouse leri 😂😂
Sedaby Armess yaaa bugun bende mc donalds aserdim. Esim saolsun goturdu ama birdaha yok dedi😔 Cok saglikli degil tabiki ama can cekince de yemeyip ne yapicaz ki😃
PembeLia İnsanın canı çekiyor ama malesef hiç sağlıklı bulmuyorum ben, en son bir videoda köftenin içinde vızır vızır gezen kurtları görünce tiksindim.