Duygucoban Merhabaaa dunyaninn en guzelll annisleriiii bebeginizin cinsiyetini kacinci haftada ogrendinizz 😍😍
Sonay Duygucoban ben ilk gebeliğimde 12+4 günlük ken özelde öğrendim . Ikinci gebeliğim devlette 12+3 günlükken kız olabilir dedi ama belli değil pazartesi gunu 15+1 olucak bakalım belli olucak mi ☺
Mevsim123 Duygucoban genelde hissettigin çıkar canım ben erkek hissediyordum erkek oldu😍 inş sağlıklı doğar 😍
dilaraserdar 13+3’teyim buhün ama henüz öğrenmedim,17. haftada komtrolümüz var o zaman öğrenirim sanırım beklemek çok zor 😕
Duygucoban dilaraserdar evet cok zor ama zaten 14 16 hafta arasında ogreniliyomus sanirim 😍😍 cok az kalmis azicik daha sabir
Aysealty 12haftalıkken bağdaş kurdugu için göstermemişti haftaya randevumz var 16haftalık olcak inş öğrenirizde artık minnak kıyafetler alabiliriz😍😍
Ozgefe 12 haftalıkken doktorum kıza benziyo dedi iki gün önce 15+1 de başka bi doktor bn kıza bnzettim kız bence dedi😃 ayın 20sinde tekrar gidicem inşallah kesinleşir bu defa🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nagihan 13.haftamdayım ama beyefendı yada hanımefendı bagdas kurdugu için göremedik bidaki kontrolumde 1 ay sonra çatlıycamm herlde😂😂
Tubistftf Bize de 12. Haftada erkek dedi 😊 Şu an 14. haftadayız. Cinsiyeti erken öğrenenlerde çok mu yanılma oluyor yoksa değişmez mi 🤔
ikizannesiFilizkaradogan Tubistftf banada 12 haftada erkek demişti simdi 16 haftalık olduk kız dedi 😍 yanılma oluyor canım
Tubistftf Mizgin44 16 haftayı beklemek en doğrusu sanırım.Bizim doktor çok emin konuştu ama ne olur ne olmaz 😁 Siztekrar ne zaman gideceksiniz?
Duygucoban Ya ben 9+1 deym ara sira agrim oluyor normalmi acaba bildigin kitleniyo gibi oluyorum yuruyemiyorum bazen gun boyu bazen ara ara
Tubistftf Duygucoban Benim de zaman zaman bel ağrılarım oluyor ve yerimden zor kalkiyorum.Ağrılar vitamin eksikliğinden filan mı kaynaklanıyor ki 🤔
dilaraserdar Duygucoban O ağrılar normal, haftalar ilerledikçe özellikle sağ kasıkta da ani batmalar ani sancılar olacak, bende korktum başlarda ama rahimi çevreleyen zarlar genişlediği ve bebek büyüdüğü için normalmiş 🙏😉
Tubistftf ikizannesiFilizkaradogan sağlıkla gelsin ınsallah ❤ ilk bebegim cinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor iste beklemek zor 🙈