GamzeAltndas AygyulSina teşekkür ederim ☺️, suni sancı diye bisey olmazsa Allah korusun bebisime bisey olabilirdi çünkü kendi gelecegi yoktu benim 10saat cekebilecegim sancıyi 4saat cektim ☺️İnsallah ya tek istegim dikislerimin iyi olması 🙏🏻
Gozdearslaner GamzeAltndas GamzeAltndas bende 21 haftalık hamıleyım sımdıden dogum stresı bastı benıde.rabbım tüm gebişlere kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.rabbım uzun ömürler versın senın mınıgınede:)
GamzeAltndas Gozdearslaner senin daha var kuzum stres yapmana benim kızım çok geç kaldı hergun doguruyum diye sancım olsun diye dua ettim darısı başına rabbim tez elden kurtarsın 🙏🏻❤️
GamzeAltndas Ikiprens_annesi ben doguma gittim kuzum sadece benle ilgilenen doktorum Ali potaydı tatlı dilli , iyi bir doktordu tatlim canim balım diye konuştu hep
GamzeAltndas Edaservet09 valla sormadım canım bebegimi kucağıma alınca hicbisey sormak gelmedi aklıma☺️
GamzeAltndas MommyT Teşekkür ederim kuzum darısı başına insallah benim dogumum gibi olur ben fazla sancı cekmedim kimi hamile 1gun cekiyo o sancıyı ben 4saat cektim sadece insallah tez elden bebegine kavuşursun bebegine 🙏🏻❤️
Dilaemrh GamzeAltndas Kız kardeşim epidural ile doğum yaptı. Şimdi hep beli ağrıyor. Haklısın o acılar geçici en sağlıklısı epiduralsiz. Allah hepimize de doğumlarımızı sağlıkla atlatmayı bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
AygyulSina Dilaemrh herkezde ayni degil bu bende epidural ile yaptim ama bir kere bile bel agrisi cekmedim
Yasemincgrc GamzeAltndas epiduralle suni sanciyla dogurdum henuz 3 gunluk sutum pek damla bile sayilmaz sizde durumlar nasi 😥 tavsiyelere acigim😥
GamzeAltndas Yasemincgrc malt süt yapıcı içicekler var kuzum sabah akşam ondan içiyorum bide anne çayı var süt yapici 2kerede ondan içiyorum bol bol su ic bide
Minejjan GamzeAltndas kız sen Antalya'da misin 🤭 diyorum başka Kepez hastanesi vardır ya 😅😅 bende orda zeynep , Naci, Ali hocaların iyi olduğunu duymuştum. Gerçi doğumda doktordan çok ebelerde bitiyor iş 😂 sağlıkla büyüsün inşallah 😍
GamzeAltndas Minejjan aynen kuzum Antalyadayim 😀,Benim ebem yaptirdi dogumu doktor gelmedi hic doğumdan sonra kontrole geldi sadece
Fasulyeveannesiii Ikiprens_annesi bilmediğim için soruyorum afedersiniz Kepez devlet hastanesi mi özel mi
Haticetarhan Normal doğum da dikiş nasıl oluyor doğum sırasında kesi atıyorlar ya o kesiyi atmadan uyuşturuyorlar mı ben ondan çok korkuyorum kesiden ve dikişten
AygyulSina Haticetarhan kesiyi bilmiyorum ama disik atarken o bolgeyi uyusturuyorlar sadece nasil diktigini hisediyirsun agri olmuyor
Bsrmdl GamzeAltndas sancı dayanılabilecek tarzdamı bende çok korkuyorum idare edip başa çikabilecek duzeydemi?😊
GamzeAltndas Bsrmdl dayanılacak gibi kuzum ,güçlü olmak gerekiyor .Sonucta kolay birsey değil senden bi can daha çıkıyor .Rabbim yardımcı oluyor kuzum sende tez elden kurtulursun insallah 🙏🏻
Dryaaa GamzeAltndas gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Bende seni merak ettim anneniz dolaşıp geldiğinde bebek dogmusmuydu 😁