Merhaba Tatlı hamişlerr 👋🏻
💕7.08.2019 💕 Ben dogurdum holeyyy☺️
Belki bilenler eski postlarimdan beni bilirler 3hafta önce nişanım gelmişti ,ama bebis gelmek için hic çaba göstermemişti 😀neyse ,40+3de acile gittim bebek hareklerinde azalma var diye normalde eğitim araştırmaya gidiyodum ama oradakiler nts çekip sancın var sıklaşınca gel diyodu neyse artık sinir oldum bebeğime birsey olcak diye dedim madem gelecegin yok kuaföre gideyim temizleneyim orada ablayla sohbet ederken bana Kepez Hastanesini onerdi sancı odasında yanında biri kalabiliyormus cok rahat felan diye övdü bende aksamı oraya gittim ntsde sancım çıktı 1cmde açıklık sabah9da tekrar çağırdı yatışımı verdi .Hemen annem geldi yanıma ben giyindim kanlarımı aldılar ntsde sanci bekliyorum sancim var ama çok degil enson baktiklarinda 2cmdi ozaman meryem ana otunu ictim bence faydası oldu 👍🏻İnanacak ictim. sonra doktor geldi hafif suni sancı ile desteleyelim dedi beni aldimi bi panik nts bağlı beklerden aniden sancılarım artti o esnadada hafif iki kere su geldi ebem geldi kontrole suyum bi boşaldı dedim ayy doğurucam bugün dedim tabi suyumda gelince sancilar inanilmaz arttı benimde aşırı midem bulandı dolanırken kustum,Allah annemden razi olsun belime ayaklarlarıma mesaj yapcam diye bi çare düştü anacım . Yerimde duramıyorum sancıdan squat yapıyorum çömeliyorum kalkiyorum yok enson yerleri yumrukluyodum 😀.beni öyle gören annem ağlayamaya başladı ebemde annem sakinlesin diye hadi sen hava al gel dedi . Açıklığıma baktı 6-7 cm annem aşağıya indi ben 3 .sancı da yere kapaklandım çığırırken benim minnos ebem geldi açıklığa bakmak için beni okadar motive ettiki gerçekten başka bir ebe olsa belki bukadr rahat doguramazdim.Oo çok güzel başıni hissediyorum dedi hadi kuzum güzelce ikin seni masaya aliyim dedi ben bunu duyunca bir ikindim kendim bile şaştım nasıl ikindigima 😀aonra beni masaya aldi masaya cikmadan sancin gelirse ikin dedi ıkındım.masaya ciktim 2 kuvetli ikanmada bebisimi kucağıma verdiler o anki rahatlamayı anlatmak mümkün değil güzel kızım kollarimdaydı ne acı kaldı ne başka bisey 🥰sonum çıktı dikisleim atıldı hersey bitti 19:30da suni sanci verildikten 4saat sonra dogurdum 👍🏻 Simdi evdeyiz bebisim kollarimda ben post yazıyorum 😀evet sancılari çekmek kolay değil ama biz anneyiz her türlü aci bize viz gelir suan o acilari unuttum tek istedim dikislerimin bian önce iylesmesi ve bebegime daha konforlu bakabilmem merak ettiklarinizi sorabilirsiniz
uzun oldu biraz kusura bakmayın 🙏🏻
Darisi tum yavrularına kavuşmayi bekliyen annelerimize 🙏🏻🥰🙏🏻☺️