lilamom Fasulyemmm fazla almissin canim biraz tabi kac kiloyla hamile kaldiginada bagli cok zayif kldysan olabilir ama normal ve ustuyse dikkt et cunku tam o haftalarda seker riski artiyor plesantadan salgilnn hormondn dolayi aclik iyice cogaliyor biraz frenle kendni gene her istdgni ye ama az az ye bide aksam degil gunduz ye
Fasulyemmm lilamom yemekte herşeye dikkat ediyorum saat 6 da yiyorum hamur işi ekmek yok ama alıyorum. 57 ile hamile kaldım bugün 25 haftalığım ve 67i gördüm
lilamom Fasulyemmm meyve cok yiyomusun peki meyvede masum degil oglen civari bir bucuk porsiyonu gecmmn lazim ayrica su tutan bi vucudun olanilir bnmde oyle ani kilo artisi oldugunda tuzu tammn kesyrm hemen eski kiloya cekiliyor sadece yemktn kasit degil tuz zeytinde yemiceksin peynirini az tuzlu ycksn ekstra tuz yok tursu vs salamura seyler yok buda cok farkediyo en azindan bnm oyle oluyo birgun tuz oranna skkt etmezsem 2 kilo fazla cikiyor
Fasulyemmm lilamom bu dediklerini uygulayacağım çok sağol. Ödemimde çok hergün yürüyüşde yapıyorum ama yinede gitmiyor
Mmral Derya0707 ben ne yesem de kilo yapmiyo. Gunlerdir makarna ve patates kizartmasi yiyorum kilo almak icin😒
lilamom Fasulyemmm odem zaten cok farkettiriyor inan yani kiminin vucudu hic su tutmuyr kiminn az tutuyr kiminin cok benm hamile deglknde hemen tuzlu yememde sickta ellerm ayaklarm siserdi simdi iyice tavan yapti yemeklerdeki tuzu sifrlamadm ama kistm ise yaramadi doktorum sana dedklrmk dedi sadece disardan tuzdan yemege kattgndn almysn zeytn tursu yaprk hamurisi tuzlu aburcuburlr bunlr yemege kattgndn daha fazla odem tuttrrr dedi gercktn hakliyms onlra dkkt ednce dha az kilo alyrm cunku odemm daha az oluyo iki gundr cips tuzlu vs yedm inan yuzum bile sisti simdi dikkt edcm gene iki uc gune anca hafifler :)
Mmral Derya0707 doktorum diyor ki gunde 4dilim ekmek ye ben 4 dilim ekmegi sadece kahvaltida yiyorum😂
Mmral Mucizem44 az bebeginki de.. 35 haftada gittim 2077 dedi 2100 falan iste. Zaten onu takiyorum kafama bilmiyorum 1 ay da ne kadar kilo alir daha..
25agustos Fasulyemmm hiç canını sıkma ben 25 gün önce doğum yaptım 10 kilo almıştım şu an 10 kilodan fazla bile verdim.
meva_ Fasulyemmm canım hamur işi ve tatlıdan yağlı yemekler sen uzak dur ama bünyesel bişey bu bazen ne kadar dikkat etsen de alıyorsun sanırım bide gebelik şekerine baktır ne olur ne olmaz . Bende aksine kilo alan bi yapıya sahibim hamilelikte çok az aldım tuhaf geliyor ama değişik bi durum 🙂
nilaylaylaylay Fasulyemmm aynı haftalardayız ve bende 54 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum. 26. Haftada . Ağlamamak için zor tutuyorum
Rabia2019 Fasulyemmm canım hiç ağlama ödemdir o, ben ilk 5 ay toplamda 3.5 kilo almıştım 6. Ayda 4 kilo birden aldım ve hepsinin kilo olması mümkün değil yani ödem, geçen ay tartıda 4 kilo fazla çıktım yine bu ay 1 kg fazla çıktım kilo değil o korkma
GamzeU Fasulyemmm bende bir ayda 5 kilo aldım. İlk beş ay ayda bir kilo alıyordum 6.ayda bir anda 5 kilo aldım. Şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekerim çıktı şuan diyet yapıyorum 4 gündür şeker ölçümü yapıyorum parmağımdan. Meyve yerken yanında mutlaka süt ayran içmen veya yoğurt yemen gerekiyor.