Fasulyemmm Kızlar 1 aydan beri tartıya çıkmadım kilo aldığımın farkındaydım ama 1 ay dolunca çıkıcam dedim bugün çıktım ve ne göreyim tam 5 kilo almışım ve sadece 1 ayda. Şuan oturdum ağlıyorum. Hayatım boyunca hiç görmediğim sayıları gördüm tartıda 😩😩
Mucizem44 Fasulyemmm üzme kendini canım yaa birşey olmaz. Ben 31 haftalik hamileyim 14 kilo aldım doğumdan sonra veririz inş. Bi de uzun boylu zayıf biriyim normalde şuan çok değişik geliyor bana ilk başlarda takiyodum şuan takmiyorum hic
Efsoo Fasulyemmm 36 haftalik 22 kiloyla digum yaptim.6 gundur yapmisim 15 kilom gitdi.10 kilo dogum 5 kilo 6 gun.7 kilom kalmis insallah oda gider
Mmral Nasil başarıyorsunuz ya bende mi anormallik var 36.haftamdayim 8 kilo almisim daha 🤦♀️ Fasulyemmm Mucizem44
Sweetblonde88 Mmral sizinki olması gereken zaten bende 9 kilo aldım toplamda ilk dogumda şu an 16 haftadayım 2 kilo aldım bu arada kilo almış halimle 56 kiloyum.
Zeynepzeze Kaç kilo hamile kaldınız? Ve kaç haftalıksınız? Üzülmeyin bundan sonrasın da dikkat edersiniz birde gebelik şekeriniz olabilir ona da baktırın.
Efsoo Selinnnce yok canim hic bisey.suyum fazlaymis plasentamda buyukmus agirlik veren oymus😂hemde agrilardan yemek yeyemedim😞
Mmral Mucizem44 az bebeginki de.. 35 haftada gittim 2077 dedi 2100 falan iste. Zaten onu takiyorum kafama bilmiyorum 1 ay da ne kadar kilo alir daha..
lilamom Fasulyemmm fazla almissin canim biraz tabi kac kiloyla hamile kaldiginada bagli cok zayif kldysan olabilir ama normal ve ustuyse dikkt et cunku tam o haftalarda seker riski artiyor plesantadan salgilnn hormondn dolayi aclik iyice cogaliyor biraz frenle kendni gene her istdgni ye ama az az ye bide aksam degil gunduz ye
nilaylaylaylay Fasulyemmm aynı haftalardayız ve bende 54 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum. 26. Haftada . Ağlamamak için zor tutuyorum
Mmral Derya0707 ben ne yesem de kilo yapmiyo. Gunlerdir makarna ve patates kizartmasi yiyorum kilo almak icin😒
Mmral Derya0707 doktorum diyor ki gunde 4dilim ekmek ye ben 4 dilim ekmegi sadece kahvaltida yiyorum😂
Belgincr Fasulyemmm ya ben iki haftada 3 kilo almış insanım:D sonraki haftada da 2 şuan normal ayda 1 ilerliyorum :))) .zayıf olanlar bi anda hızlı alabloyormus ben sigarayi biraktiğin içinde oldu sanırım ama şuan düzene girdi üzülme:)