perice gamze2208 normal bence bu haftada Doğum zamanı. 38 -40 . Hayırlı güzel bir Doğum yaparsınız inşallah
perice lilamom bebeğin kilosu kilosu 3000 olsun istiyorum en azından. Çok yavaş kilo alıyor son haftalarda o yüzden
lilamom perice 37 den snra 3000 oluyor zaten canim yani erken degil 37 ye girdikten snra heran dogum olabilir o yuzden yapiyorlar ayrica cati muayensyle dogumun bi alakasi yok yani
perice Ndd yalancı kasılmalarınız oluyor mu peki. Ağrısız olarak karın sertleşip gevşiyor bu aralar genelde
RabiaMm perice 33 haftalık hamileyim 2 gün önce doktorum 37-38 de bakacağını söyledi, o yüzden normaldir diye düşünüyorum
Mlssa perice 37de çağırdı haftaya muayenem var..bence erken değil,38den sonra eğer normal doğum olacaksa artık doğum beklenir zaten, ya da normal olmayacaksa gün verilir🌸
perice Mlssa o da doğru da bir hafta daha ertelese güzel olurdu 😔 sanırım korkuyorum biraz. Sisin kilosu nasıl bebeğin
Mlssa perice Ben de birazcık korkuyorum ama mecbur ☺️ 34.haftada gittiğimde 2500dü kilosu şuan bilmiyorum 35+6🌸
Omma perice bana da 37 de bakıldı zaten çatı müsait değilse sezeryan için 38 bitiminde alıyorlar. O yüzden 37 de yapılıyor genelde
Esrasrgn perice doktorundan isteyebilirsin bakmamasını bence. Ama bakıp sana çatının normal doğuma müsait olup olmadığını yumuşama var mı yok mu ona bakıyo. Bence bakabilir zaten 37 den sonra doğurabilirsin artık bi sorun olmaz
Nurlella Esrasrgn canım nstye neye göre yolladı doktorun acaba bende toplanma sertlik oluyor sürekli bu şikayetler oluncamı acaba
Esrasrgn Nurlella ben 34 ten beri giriyorum canım bi şikayetten dolayı değil yani. Doktorum 34 te başlatıyo nst ye oyuzden. Ama sende sertlik falan varsa söyle doktoruna nst verir sana zaten
Ezgi1989 perice canım ben sordum 37haftalık oldum bu arada nezaman bakacaksnz diye oda nst de sancn çıkınca bakıcam şimdiden gerek yok dedi suyunu falan kontrol ediyorum sürekli dedi bilmiyorm ama