Ebrumila Blablablc 58 cm mi ? Canim bildgm kadaryla bebekler max. 52 cm dogarlar 😅😅😅😅😅 58 biraz abarti gldi bana sanaa yanlis bilgi vermislerdr kimsenn yannda soyleme gulerler sana 😂😂😂😂😂
Blablablc Ebrumila ya herkes bole dusunuo ama hastane kayıtlarım var erkek kardesim de ole 57 cm doğmus ama sen daha ii bilirsin tabi
Kfkf Ebrumila ablamın kızı 56 cm oldu canım😀 ve aynı anda dogan daha uzun bır bebek gordum nasıl o kadar uzun duye aşırı şaşırmışdım
335647 AmatorAnne benim kızım 37+2 kendi 2.600 doğdu hiç problem çıkmadı gelişimi sonradan çok iyi oldu takma canım önemli olan sağlıklı olması
Nazl1234 AmatorAnne canim bende 36+4teyim gecen hafta 2450ydi kilosu hafif agrim oldugu icin bu sali yine gittik yne 2400 falan olctu oksijenlenmesi kan akimi iyi ama kilosu durmus en az 100 150 gram almis olmaliydi bi haftada dedi 3 gunde bir takio etmem gerekiyo dedi yarin tekrar cagirdi bayramin ikinci gunu planli bi dogumu varmis onun icin hastaneye gelcem o gunde gel dedi karin cevresi kilo almamis ozellikle de dedi bende cok korktum
AmatorAnne Nazl1234 karın çevresinden baktı benimkine de :/ neden bu kadar panik yaptırıyorlar ki ...
Vet-hek-meri Bende bazen takılıyorum kilo konusuna benımde bebegim küçük :( bence böle poslar acıldıgında biraz da bebeğinin kilosu yüksek olanları okuyoruz ondan takıyoruz kilosu iyiyse yazmayın ya moralimiz bozulmasın 😂😂 şimdi beni topa tutarlar 🤦🏻♀️
Efecik AmatorAnne 37+3 de 3 kilo dedi doktor. Aslında banada az geldi sanki doğumum 26-27 ağustos gözüküyor. Sanki kilo almayacakmış gibi geliyor. Aslında bide 31 haftalıkken erken doğum riskim vardı çok yedim yattım erken olursa diye bende kilo aldım bebeğinde aldı 35 haftadan sonra doktorumda biraz dikkat et deyince kilo alma deyince az yemeye başladım sanki biraz kilosunun az olmasını kendime bagliyorum gibi üzülüyorum biraz 😔
Emnesar Didemocak inanın bende bilmiyorum öyle yediğim şeylerede cok dikkat etmiyorum tek başıma oldugum için hep pratık seylerle geçiştiriyorum ama ekmek cok yiyorum sanırım ekmek aldırdı kilo yumurta süt peynir hiç ağzıma da sürmüyorum
Didemocak AmatorAnne aslında normalden bir tık aşağıda kilosu 2400-600 çıkarınca elde çok az kalıyor bebeğin kilosu ben 37 haftaya girecegim yarın 2900 dedi ve normal dedi
Duyguxx AmatorAnne 38+4 günlüğüz dün kontrolde 3600 gr olduğunu öğrendim oğlumun. her hafta 300 gram alıyor. Son 10 günüm kaldı ama doktor haftaya Perşembe yatış yapalım şu an yumuşaman var açılman olursa suni sancı veririz dedi. 37+2de 3300gramdı🙈
Mzgn01 AmatorAnne 40. Haftaya kadar o bebek 400-500gr daha alabilir. Yani 3100-3200 doğar ki bu da Gayet normal oluyor. Doktor niye öyle söyledi anlamadım bi önceki kontrolde kaçtı ona göre pek kilo almadıgı için mi acaba böyle dedi ?
Didemocak Emnesar o zaman sizde çok kilo almissinizdir mesela ben ekmek yemiyorum tuz şeker tuketmiyorum süt nadir ama yoğurt peynir et tavuk balık çok fazla tüketiyorum ama beklentimin altında kilo alıyor ama ben hiç kilo almadım desem yalan olmaz benimde yediklerim direk çocuğa gidiyor 62 ile hamile kaldım şu anda 68 im siz ne kadar kilo aldiniz
Emnesar Didemocak 14 kilo aldım ben 44 le hamıle kaldım ama sadece karnım var baska hiçbiyerimde birşey yok
SaadetMira SusamNur benimde bebegim minyon :) Ben de iki tane farkli prof perinatologa gitti. Saglikli olsunlarda kilo onemli degil. Sata gore 36+1 - ultrasona gore 35 de 2065 gram cikti.
SusamNur SaadetMira buradan insanlar şimdiden bebeklerini kiyaslamaya başlıyor doğdukları zaman da okulda devam ediyor bu süreç bı rahat bırakın uşakları 🤭 doktoru kötü konuşanlara hak veriyorum ama durduk yere doktor iyi dediği halde kiyaslayanlari anlamıyorum rabbim onları hediye olarak gönderiyor