Deletedmom3 Tugba12345 yaa ne guzel ben hep kizlarin 16 haftadan sonra ogrenildigini duymustum 11.haftada soyleyince cok sasirdim ama dr isin ehliyse demek soyluyor o kadar erkenden 😊 saglikla kucagimiza alalim insallah
Deletedmom3 Duchess hahah olsun ya insan hevesleniyo simdiye kadar zaten zor tuttum kendimi bisey almamak icin hayirli olsun canim saglikla kucaginiza alin insallah 💜
Tazeanne0134 Deletedmom3 Allah kurban olurum verene ya benimki cm hatırlamıyorum ama 300 gram 🤭 ve kocaman olduk 17+0 haftalık olduk
Deletedmom3 Tazeanne0134 oyy masallah peki sizinki de hareketlimiydi benim ki surekli zipliyodu onceki dr boyunu olcemedi durmadigi icin
Tazeanne0134 Deletedmom3 valla kuzum benim 11-12.haftalarda yerinde durmayan şey dün tüm muayene esnasında uyudu 🤭 bide alkış çaldı ohhh göstermedim ki der gibi 😂
Deletedmom3 Tazeanne0134 yaaa demekki kizda hareketli olabiliyor 😂 dün bizimki elini kaldirdi cak bi 5lik der gibi dr da tam o ani yakalamis bide sanki gülüyor gibiydi ya
Deletedmom3 Tazeanne0134 bakalim dogunca napicaklar 😂 benim annem kucuk kardesime hamileyken bozuk paralari bardagin icinde biriktirdi hep kardesim oldu 2 3 yasina geldi eline ne gecerse bardagin icine koymaya basladi 😂😂😂 bizimkilerde zip zip ziplar artik 😂
ant2602 Deletedmom3 özele gittiğimde 9 haftalıktık bayramdan sonra gel sıkıntın olmazsa demişti devlete genel kontrol amaçlı gittim biliyordum söylemeyeceğini ama yinede bir umut sordum 😊
Meltemkskn Tnbarz eğer ultrason görüntüsü varsa instgramdan sorabilirsin sayfaya benimkini bildi belki seninki de belli olur