baltacirahsan Kızlar merhaba 2 günlük gecikmem var ki ben çok düzenli regl olurum kan testi negatif diyor bunu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canan_seckin baltacirahsan acele etme bir kaç gün sonra tekrar et evde test yap. Erken gebelik testi.
Biyolog baltacirahsan benimde ilk kanda cikmamisti canim alttan muayenede de . 1.5 hafta sonra tekrar gittim adet söktürücü kullanmistim, yine olmadım. 2.kez kan verdik pozitifti.(4haftalik) Inşallah bu sekildedir
baltacirahsan Tugce1803 maalesef kadın Doğum doktoru yoktu ben sadece gebelik testi istedim şu hızlı olanından hemen çıkan negatif mi pozitif mi olan
Tugce1803 baltacirahsan doktorun bakması gerekiyor belki kalınlaşma vardır ya da neden gecikmiştir onu söyler değer kaç çıktı
baltacirahsan Tugce1803 değerde vermedi klinik negatif dedi yolladılar :( bu aya kadar hiç gecikme olmadı.
Akduygu Bende su gibi pembe bi kanama yaşadım az. Adete 4 güb kala 1.20 çıktı doktor gebe değilsin hatta şuan adetsin dedi ama adet değilim adet günüm yarın gerçi günü gününe olurum hep yarın adet olmazsam test yapıcam
baltacirahsan Tugce1803 anlasam ikidir gidiyorum maalesef böyle diyorlar bir kaç gün daha bekleyip kadın Doğuma gideceğim direk
Akduygu Eski postlarda okudum adet gecikmesine rağmen kan negatif çıkan bi hafta sonra tekrar test yaptırıp hamile olduğunu öğrenenler var
baltacirahsan Akduygu e nabızda da sadece negatif yazmıştı geçen sefer bu seferki yarın çıkacakmış çok saçma geldi bana yaptıkları
Deletedmom00313 Akduygu canımm sen naptın adetin geçtimi senin postlarını takip ediyordum ama bu aralar kaçırdım 🙈
Akduygu Deletedmom00313 benim adet günüm yarın kan testim negatifti 5 gün önce. Adet olacak gibi hissediyorum ama yinede ümidimi kaybetmedim 💪🏻
baltacirahsan Tugce1803 ben 26 27 gümde bir olurum canım normalde ama bu ay iki gün gecikti ve kahve rengi bir akıntı geldi bugün sonra durdu