Hazelkrnz Nerminnn 30+5.Belim çok ağrıyor ve doktorum dinlenmemi istedi rahim ağzı kısalığı var. Dışarı çıktığımda 6.adımda bitiyor herşey eve dönesim geliyor
LINDAMAY Nerminnn o da ağırlık mı gel bir de 36 haftalığı gör. Belim kırık gibi ağrıyo hiçbir iş yapamıyorum otururken bile rahat değilim
Askkokuluyavrum Nerminnn 30. Haftadan sonra resmen çöküşe geçtim 🤦🏽♀️ 34+0 dayım Ve elim kolum kalkmıyor çok halsizim hic bisey yapmak gelmiyor içinden
R_abia Nerminnn hemde ne ağırlaşmak 🙄🤦♀️ Kendimi taşıyamıyorum artık resmen erken doğum riski olduğundan 2 aydırda lavoba harici kalkamıyorum şiştim kaldım heryerim tutuldu resmen sen düşün 😣🤦♀️
wishoflove ay ağırlık derken bebek ağırlığından bahsetmedin sanırım canım. 😊 ben de şimdi 30+6yim. çok yürüyünce popom ağrıyor neden anlamadim. onun dışında çok şükür iyiyim. ama sıcaklar fena etkiliyor tabi. yaz hamileliği zor derlerdi inanmazdım
Kerem_alyadua wishoflove heryerim agırıyor ayaktayken sorun yok yatınca agrılar başlıyor 30+2olduk bizde
Fasulyeveannesiii wishoflove benim de 30 ve çatım ağrıyor çok yürüyünce bir de gece uykularım hep bölünüyor sağa dön sola dön her seferinde uyanıyorum eşimde horul horul uyurken ben dönünce uyanıyor noldu askım noldu askım kendimi suçlu hissediyorum uykusunu böldüğüm için ama napim huzurum yok hiç onun dışında çok iyiyim sorun yok şükür yolculuğa da çıktım kilomuz da iyi
wishoflove Fasulyeveannesiii çok şükür canım bugunumuze. ben de 32de çıkacağım yolculuğa kardeşimin düğünü var. doktorum sakınca gormedi şükür haftaya yine kontrol var bakalım insallah yine sakınca gormez de gönül rahatlığıyla giderim
LINDAMAY Fasulyeveannesiii bütün eşler aynı sanırım 🙃 benimki de öyleydi bilinçaltında heran bir şey olacak diye tetikte uyuyorlar. Şimdi biz alıştık gecenin köründe uyanıp ya muhabbet ediyoruz yada sıcaktan balkona çıkıp oturuyoruz. Uyku filan yalan oluyo yani
Essenn Nerminnn 32+1 başı aşağada çatı ağrım çoğaldı haliyle bunlar daha iyi günlerimiz sanırım 8. 9. Ayı düşünemiyorum 😁😁😁
Defnem_11 Nerminnn Ben de 30 +0 ım benim de 2 haftadır bel ve sırt ağrılarıyla basım dertte. Zaten bel fıtığım vardı karnımın büyümesiyle ağrılarım arttı Allahtan temizliğe falan eşim yardim ediyor yoksa evi süpürüp silsem 2 gün belim doğrulmaz. Onun dışında iyi çok şükür ödem falan yok şimdilik inşallah da olmaz
yapoo04 Ben de 30+3 haftalık hamileyim. Gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum hep bi yorgunluk uzanma hissi. Çatım, belim, bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Aynaya baktığımda günlerce uyumamış yıpranmış hasta birini görüyorum sanki 😔