So9181 Merhaba arkadaşlar göğüs ucu kremi olarak ne aldınız yada kullandınız onerilerinize ihtiyacım var yada kullanmak şart mı ? İlk gebeliğim biraz acemiyim bu konularda tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 😊
Ecmelinannesi So9181 benim bitane arkdsm önerdi çok memnun kalmış adı lansinoh bende ondan alıp kullancam
Leyla9292 So9181 herkese her krem yaramıyor ben lansinoh kullandım çok memnun kaldım.bu sefer ki gebeliğim de daha erkenden başlayacam.
Akademisyenanne So9181 evomere aldim. Catlak kremi, gogus ucu kremi, pisik kremi uclu set olarak satiliyordu. 110 liraydi. Organik tamamen. Memnunum.
Leyla9292 Ecmelinannesi doğumdan önce kullanmayı tercih edin daha iyidir.bende öyle yapacam bu sefer.. sürekli nemli tutmak gerekiyor..
Leyla9292 Ecmelinannesi doğumdan önce kullanmayı tercih edin daha iyidir.bende öyle yapacam bu sefer.. sürekli nemli tutmak gerekiyor..
Leyla9292 Rahime4153 ben ilk gebeliğimde doğumdan sonra kullandım ama bu sefer daha iki hafta kala hatta daha önceden kullanmaya başlıcam.
seyma281015 Valla lansinoh almak için girdim eczaneye. Eczacı aynı görevi gören başka bir krem önerdi. Lansinoh tamamen adından dolayı böyle pahalı dedi, içerikleri aynı saf lanolin içeriyor. Lansinohun 10 gramı 50liraydı aşırı pahalı küçücük
Ecmelinannesi Leyla9292 aynen bende öyle dedim doğumdan önce kullancam kalırsa dkgurduktan sonrada kullancam
Esramese So9181 bn 2kere bile kullanamadm bebege dokundu yuzunde alerji oldu emzirrken silmek gerektirmez diyodu kullanmz olaydm
Badevehande Lansinoh aldım 10 ml 50 liraya kaşıntım olunca sürüyorum henüz hamileyim bebeğe nasıl etkisi olur bilmiyorum ama doğana kadar bitecek zaten az birşey
Eminef2161 Badevehande canımben daha yeni 40 ml 60 TL ye aldım bazı yerlerde çok uçuk fiyat veriyorlar neden öyle bende baya araştırdım civil mağazasından aldım
Tevhidee Arkadaşlar şimdi ben aldım lansinoh kremi kullanan arklar günde kaç kere sürmek lazım 37+2 haftalığız