MMinee Nehirr88k benim eşimde varikoseldi. O teşhis koyulur koyulmaz hemen ameliyat oldu. Sonra keçiboynuzu pekmezi tüketti 3 ay sonra hamile kaldım. Hemde hamileliğime ihtimal vermediğim bir ayda ☺️
melikeakman Nehirr88k benim eşim değil ama arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan hemen sonra arkadaşım hamile kaldı oğlu şuan 3 yaşında 🥰🥰
Nazouz Nehirr88k benim eşime varikosel teşhisi konuldu ben üzülüyorum diye gitmişti doktora hemen ameliyat oldu ama ben meğer hamileymişim o dönemde
Esraygtf Nehirr88k bizde aynı durumdaydık eşim ilaç tedavisi görüyordu. Yeni evli olduğumuz için çocuk düşünmüyorduk ama süpriz yaptı bizim ki :) 20 haftalık hamileyim darısı başınıza inşallah dualarım sizinle❤️
shrbrk benim eşimde varikosel vardi. olumsuz düşünüyorduk. ameliyat olmaya karar verdi.ameliyat olmadan bir hafta öncesinde gebe olduğumu öğrendim. onun sevinciyle beraber ameliyat oldu. umutsuzluğa kapılmayın. olacaksa rabbim verir.ondan isteyin
shrbrk benim eşimde varikosel vardi. olumsuz düşünüyorduk. ameliyat olmaya karar verdi.ameliyat olmadan bir hafta öncesinde gebe olduğumu öğrendim. onun sevinciyle beraber ameliyat oldu. umutsuzluğa kapılmayın. olacaksa rabbim verir.ondan isteyin
Emireelif Cnm benim esimdede vardı ameliyat olmasına karar verdi dr ondan önce keçi boynuzunu kürü içmesini söylemişti onu denedik fakat üstüne hmn hamile kaldigimi ogrendik
Nehirr88k Esraygtf Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim insallah rabbim banada isteyen hakeden herkese nasip etsin duanda bizleride unutmadığın için teşekkür ederim 🤗
Nazouz Nehirr88k öyle oldu bizim için Allah’ın hediyesi diyoruz adı da anlamı gibi olacak inş ecrin inş sana da isteyen herkese çok güzel bir mucize hediye etsin allahım duacınızım 🙏🏻
Emireelif Nehirr88k 6 yada 7 tane keçi boynuzunu 2 bardak kaynayan suyun içine at 3 dkk daha kaynat altını kapat 20 dkk dinlensin sabah aç karnına akşam yatmadan önce 1 bardak içir eşine cnm 🤗Rabbim şifa etsin İnşallah
Tubasim Nehirr88k annemgilin 7 sene boyunca çocuğu olmamış, babam varikosel ameliyatı oluyor ve şuan 3 kız kardeşiz 😍