BirVeraAnnesi35 R_abia hissetmez miyiz hamile olmasam sıkıntı değilde hamilelikte hızlı harekette edemem😂
R_abia BirVeraAnnesi35 sorma ya bende yatıyodum serklajlıyım ani hareket edemedim napcağımı şaşırdım 🙄 hamilelikte daha çok korkmaya başladım herşeyden ya
BirVeraAnnesi35 R_abia aman sen bizden dahada dikkat et allah korusun😊🙏 saniyelik bir panik oluyor insan ama geçiyor allahtan 😊17 ağustosuda yaşadığım için bunlar bize psikolojik hep etki ediyor ama hamileysen sakin kalmak zorunlu artık😊
R_abia BirVeraAnnesi35 olacakla öleceğe çare yok. Ecelden kaçışta yok ama işte genede can tatlı ister istemez korkuyor insan. Rabbim cümlemizi korusun inşallah 🤲🏻 Ben istanbuldan geldim buraya ama orda bukadar çok olmuyordu buraya gelince burda yaşadım hep ama ağustos depremi de çok kötüymüş 😐
Muhendisanne R_abia çok uzun sürdü gerçekten.daha uzun sürse Allah korusun şiddeti zarara sebep olabilirdi. Allah afetinden korusun.
Nl-oguz3561 R_abia hissetmem mi kalakaldim oyle ilk aklima bebegim geldi hemen karnimi tuttum hamile oldugumun hissine hic giremedim ama o deprem ani aklima gelen ilk sey bebegim oldu
R_abia Nl-oguz3561 hamile olunca böyleymiş gerçekten bende 2 katı korkuyorum bi can taşıyoruz annelik içgüdüsü oluyor