Kizlar merhaba demin cok gzel ve uzun olarak hikayemi yazdm ancak tam paylasiorken yanls byere bastm btun yazdklarim gtti 🤦🏻♀️ Oyuzdn bnu ole ustten gccem hevesm kalmdi 😏 ama yinede UZUN YAZİCAM ona gore okuyun 😂 en basta snu soylemek istyorum belki yazdklarim kimine korku vercek kimine iyi gelcek ama sunu untmayin HİC KİMSE BİR BASKASİYLA AYNİ DOGUMU YAPMİYOR YANİ HERKESİN DOGUMU KENDİNE OZGU oyuzden bosuna burda hikayeler okuyup kndnze stres falan yapmayin..
31/7/2019 car muaneye gttim cati agrm vardi doktorum agridan yuruyemdgmi gorunce nezmandan beri bu agriyi cektgmi soyledi sabahtan beri dedim nyse muane etti 3 cm aciklgim oldgnu soledi bnde sakayla karisik bugun beni dogurtsaniz ya hocam dedim bugun gec oldu ama yarn doguma aliyim ben sni dedi tabi ben sok 😂 zaten kilo almiyo gelisimi gerilemis bosuna beklemenin anlami yok ddi tamam benm icin mukemmel zten 😍🙏🏻 Hast ciktim aileleri vs aradim ama o an farkettm ki heycanim gtmis hic bi his yasayamiorm sdce tek bildgim yarin dgurucam 🤔 eve geldm tum hazrliklar ekskler varmi derken tmam sknti yok esime dedim sonkez kari koca iki kisyken yemge ckalm 😂 ciktk aksam geldk eve arkdsm bnde kaldi sbh dgma gtcez sabah oldu sdce 1 saat uyuyabldm o da zar sor nyse hast icn yola ciktik yats yapldi doktrm sabah 8 bckta rahme fitil gbi bi hap yerlestrdi dediki duygu bnla acilma beklioruz eger aclmazsa suniyi denicez yine aclmazsa sana aci cktrmden sezryna alcam dedi tamam ddm 8 bcktan 1 e kadr hiiic agrim sizim olmadi o arada serum verdiler eyvah suniii dedm yok ddiler inanmadm netten arastrdim baktm dogru solyolar deilmis kan dzenleyiciymis🤣 velasili kelam saat oldumu 1 bcuga yakinnn muane icin dgumhaneye cagirdilar zaten dgumhaneyle sanci odalari ayni katta kucuk bi alan ve herkesin odasi ozel istedgn yanina greblio gctim dogmhaneye tabi ilkkez dogmhane grdum ciktm catala dr muane ederken tusu getirin dedi patlatcakmsiniz dedim evt ama acimicak ddi hemen o an bacaklrmdan sicacik sular doküldü ayyy bi rahatladm nyse kalktm ayaga odama gtcem dr dediki 1 bck saate kdr agrilarin sıklasmasi lazim snra gelicem aclman olmazsa szryne alcm ddi tmm ddim odama gectm daha esim arkdsm grmcem ve kaynanam odada mhbet edioruz falan hemsre geldi yuruyun dedi tamam basldik yurmye odada ayyy bide ne olsunnn sancilar gelmeye basladiii bu arada arkadasimi arayip meryem ana otunu suya koydurdum ve hep korkardim evdeyken sancim gelirde anlayamazsam diye ama inanin sanci anlasilmcak bisey deilmis cok sistematik bi gelio cekiosun sonra gdio rahtliosn nyse ben sancilarimi esime sarilip onu sıkıp sıkıp karsiliorum ama daha suyum patlayali 10 dk flan ancak olmustur.. sancilarin zamanini tuttum bi bakarim 2 dk da 1 bu surec hemen dakikda 1 e dustu teorik olark dogum baslamis olmali biliorum cnku braz sonrasnda ikinma istegm geldi ama haala anlam veremiorum cnku ilk dogumum bukadr cabuk acilma nasil olur falan dye dsnuyorum diorumki belki korkudan pskoljik olark bana ole gliodur ama yokkk basladm ikinmam var dogrcam ben falan sonra bacaklarmdan assgi kanlar ve parcalar gelmeye basladiii esim ve arkdsim sok oldular tabi 🤣 afdersiniz ama her agrida yere comeliorm icimde kalan her su resmen iser gibi kanla yerlere dokuluyo oda oldumu heryer kan gölü 😂 esim hemn doktora kostu bni ole gorunce yavrum karisina dayanamadi 🤪meger bunlar ebeyle ve doktorla is birligi yapmis haberim yok gtmis esim demski kanlar parcalar gelio bseler yapin onlarda demslerki duygu birazdan bu gidisle sezryan isticek cnku dayanamicagni dusuncek oyuzden sen onu 15 dk daha oyala zten dogum basldi bebek yirtarak assgi geldgi icin o parcalar gelio 15 dk ya ben dogm haneye alicam dgurtcam cnku duygunun hersyi normal dguma cok uygun yalandan yere sezryana alamam esini demis doktorm sonra esim geldi ben basladim agrilar gelnce szryan istyrm diye 😂 esmde sabrt dio neyini sabredim ölyrm dayanamicm falan derken braz dha zaman gecti ama dedgm gbi bnlar syum patladiktan sonra oluyo oncesinde agri aci sifirdi ve yaklasik 1 saat olmstur su ptlayali nyse bn ikiniyorm odada berknt bu bebek gelck dedim gt soyle su kadnlra falan diorum 😂 ebe geldi bakti ayy demzmi aciklik 5 cm cildrcaaam doktormu cagrttm o geldi muane ettrmemissin ebeye dedi bn bi bakm ddi yokkk sende bakma bn szryan istyrm falan ddim hmmmm szryn ddi cikti kapidan geri dondu duygu ac bakicam hdi ddi nyse bakti kiz ne szryani tam aciksin yuru dgmhaneye ddi bn bcklarmi yikadm kostra kstra dgmhanye gdiorm ebe demezmi nrde senin terlikleriiiiiiinnnnn 🤦🏻♀️🤣 tekrr odaya dön terlkleri gydm kosark dgmhaneye ciktm catala ikin ddler ikinyrm bseler yapiolr yne ikn diolr ayni yne yapiorm sonra bagrmya basldm istemsizce normalde ikinip bagrmamam gerktgni bliorm ama istemden oluyo onune gecemedim en son gzelce ikininca geldi bebegimmm😍 kesi attilar 4 dkisim var fakat hemoroidde ileri svyede var bnde buna ragmen yine skinti yasamadan normal dgm yaptm sukurler olsun..kizimdan once havluyu ggsume koyunca hemen anldmki son ikinmalarm zaten doktorm hadi geldi kafasi brda falan diodu cikrken bi ses duydm ve ciktgni hsettm hemn ggsme koydlar o anki rh haliyle sdce sglgni sordm ve bikac cmle knusabldm aldilr kzmi gotrdler doktorum anstsziyi cagrdi dkslermi uyutlark atildi uyandgimda basldm aglmya ama nasl agliorm tekrlekli sandlyeyle odama geldm yatagma yttm kzimi verdiler sukurler olsnnnn o an anldmki artk anneym ve kizim icn yapamicgm hic bse yok olamaz... en buyk sans doktorum ve ebelerim oldu Allah bin razi olsun herkese bole gzel kolay dgumlar nasp etsin rabbim kisacasi 1 saate tam aciklik yasayip 15 Dk da dogumhanede dogurdum arkdslar sukurler olsn kizima ben kavstum rabbim isteyen herkese nasip etsn ins.Bu arada sutum yoktu bebek icin cekerse gelr ddiler ama gelmdi ccgum ac kaldi ve sarilik oldu dun bi gun hastanede kaldik demem o ki sutunuz yoksa bile mama vermekten cekinmeyin siringa ile verdim suan memeide gayet iyi kavrio hersey bebeklerimz icin cok skur evdeyiz krsimda melegm var bakmaktan kndmi alamdigim 😍💪🏼🤱🏻Zmaan ayrdginiz icin sabrinizdan operim bu arada 2800 53 cm dogdu 39+1 soru varsa cevaplrm kizlar 😘