Selamlarr, bizim cinsiyet degisti kizlar yani sizde kendinizi alistirmayin diye aciyorum bu postu🤣 hep kizim olsun istemistik esimde bende hatta ailelerde 11+4de doktor dediki yuzde 80 erkek hatta yuzde 20 yi nazarlik birakiyorm degismez dedi, hocam dedim eminmisiniz cok erken degilmi daha falan erkek erken belli eder dedi tamam dedim tabiki cok sevindim kiz olmadi ama yani evladim sonucta ayirmam asla. Biz kendimizi erkege alistirdik tabi oglum asagi oglum yukari🤣 12+4de bi ikili tarama icin tekrar gttim ve yine dedi erkek e artik degismez diye herkese soyledik🤣 amaaa dun kiz oldugunu ogrendik🙈 14+3 de baska bi doktora gttm tavsiye uzerime dediki kiz bu bebek mumkum degil erkek olmasi o haftalarda soylenmez zatem cikinti kizdada olur yada kordon gelmistir diye🤣 bu sefer yuzdelikte vermedi kesin dedi alisverise baslayin dedi 10 kere sorduk bacak arasinin fotosunu verdi en son bize inanamayinca🙈 cok agladm cok mutlu oldm rabbim gonlumuze gore verdk ama salak gibiyiz yani erkek dedikleri icin alismisiz suan soktayiz🤣 yani erken haftalarda kendinizi cok alistirmayim bizim gbi😂 varmi baska cinsiyeti degisen