zlemAtAcar Tueib bence sıkma Can'ını Can'ım. Her çocuk farklıdır bir annemizin dediği gibi... Balık yapı hapını söylüyorlar kilo aldırıyor diye bir doktoruna sor istersen.
Benhepbeklerim Tueib Bana da devlet iki hafta ilerde dedi. Özel birkaç gün önde önemli değil dedi Yani herkes kendi bildiğini okuyor
Selinkrkc Tueib kaşar muz süt ceviz öneriyorum bide dkmdk falan yerine bol meyve sebze 31de 1700dü benim bebeğim 33de gittiğimde 2300dü sonlara doğru daha hızlı alıyorlar canınızı sıkmayın
EsraAykzdemir EdaMinaKele Tueib kırmızı et, süt, kaşar, yumurta, ceviz, avokado yiyebilirsin cnm. Bunlar sana değil bebeğe kilo aldırır. Bol bol su içmelisin. Ben şuan 33+5 oldum ve bebek 2600
SametHandeAtakan Tueib ceviz peynir süt kırmızı et tüketin bol birde muzun kilo aldırdığını duymuştum ben
Aliyahyaannesi Biz 32 de gittiğimiz de 1800 gr di canım. Bence boşuna kendini strese sokma hiç bebisin de etkilenmesin. Süt ceviz kaşar muz ye. Son zamanlarda alıyormuş bebekler
Busucan Tueib Ya canım böyle şeyleri hiç ama hiç kafana takma önemli olan bebegin organ gelişimi. Kilo ve boy her bebekte farklı oluyor yani 4.500 kg doğan bebekte var 2.500 kg dogan bebekte bu tamamen anne baba genetik yapıdan kaynaklı bir durum. Her hafta kilo alım hızları farklı oluyor bazen önde diyor bazen geride hic sıkıntı etme 😊
Tueib Busucan Öyle de canım biraz korkuttu işte doktor daha dikkat ediyorum bakalım dediğin gibi eşimde bende 2500. Doğmuşuz bize çeker belki 😊
Busucan Tueib haklısın canım bende cok kafama takmıstım cünkü acaba gelişme geriliği mi var bebege besinmi gitmiyo diye ama cok yersiz korkularmış biraz daha meyve agırlıklı süt protein tükettim daha hızlı kilo aldı ya da tesadüfen oldu 😊 Dediğim gibi eşimde bende daha minyonuz cokta kilolu doğmamışız o yüzden bebegi kilosu ilerde olması genetiğe aykırı 🤩👶🏼 Hic kafana takma yeterki saglıklı olsun yavrucuklarımız hem zayıf doğan daha hızlı kilo alıyo 💞 İşte bu yüzden forumda kilo konularının cok fazla kıyasa girmesinden hoşlanmıyorum benim bebeğim kilosu şu kadar senin ki az acaba sorunlu mu diye annelerin içlerine sıkıntı sokmasalar cok güzel olacak 👍🏻
BernaMadenKarata Kaşarın kilo aldırdığını ben ilk defa bu forumda okudum , normalde kaşar sağlıklı olmadığı için tavsiye edilmeZ diye biliyorum ama burdaki herkes kaşar yazmış doğruluk payı nedir arkadaşlar