Mavilianne Gamzenes Önemli olan sağlığı değil mi zaten ne bu sinir sakin yahu 😌 12. Hafta da sadece tahmin yürütülür zaten. Devletler de net görene kadar pek bir sey demez doktorlar. Ben 17. Hafta da öğrenmiştim
Nesliiiiiiiii Gamzenes ben 22.haftamda öğrendim cinsiyeti bebeğin pozisyonuyla alakalı niye bu kdar sinirlendin ki.
Mislimelek Gamzenes boşver bırak belli olmasın bize 14. Haftada ikiside kız dediler 19. Haftada biri erkek dedi bugünde detaylıda ikisi erkek oldular. Kafamız allak bullak oldu. Emin olmadan söylemesinler acele etme yani
Linabebek Gamzenes uğraşmak istemedi belli insan uyuz oluyo böyle olunca insanın hevesini kırıyolar sinirlenme cnm boşver ❤️
Gamzenes Mavilianne çünkü devlete gittim ilk kez kız yeniydi galiba beğenmedim , hemen baktı bitti kalbini bile dinletmedi , insan bi açardı
Gamzenes Nesliiiiiiiii içeri girerken çikolata yemiştim oynuyordu yerinden , ultrasonu eski gibiydi , belli olmuyordu çocuğum bile 😬 yani oldu bittiye verdi , özele gitcem yarın çok merak ediyorum
Mavilianne Gamzenes Kalbini daha önce dinlediniz mi ? Her kontrol de dinletmiyorlar çünkü. Küçük olduğu için ölçümleri de kolay oluyor bebeğin bu yüzden muayeneler çok uzun sürmüyor ki devletler zaten özeller gibi değil yani öyle ince ayrıntısına kadar uzun uzun maalesef ki bakmıyorlar. Bende devlete gidiyorum bazen 15 dakıka sürüyor bazen 5 doktora göre gerçekten değişiyor 🤦🏻♀️ keşke ilgili olsa hepsi.
Nesliiiiiiiii Gamzenes canım devletlerin eski oluyor genelde yanılmalar yaşıcağına net olduğunda öğrensen daha iyi ben 22ye kadar her gittiğimde çikolatalar vişne suları içtim girdim ama ya arkası dönüktü ya bacak arasında kordon vardı yani anca ayrıntılıya girince öğrenebildim:)
Nesliiiiiiiii Mavilianne bebeğin kendini gösterirse öğrenirsin canım hayırlısı dert etme bunları kendine illa öğrenceksin ama geç ama erken nasip
Mavilianne Gamzenes 31+1’deyim her gittiğim de dinlemiyorum bana da maalesef ki açmıyorlar. Sağlık ocağına gidince duyuyorum.