Aysnctl Burcuugur valla 3 hafta önce 800 gramdi kontrole daha gitmedim ne kadar oldu bilmiyorum 🙂 çizgim benimde cikmadi niyeyse
Burcuugur Aysnctl bende de karnım top gibi oldu ama çizgi Yok 😂 bana da 1.70 gr demişti doktor ama çevrem çok baskı yapıyor büyümemiş bu bebek karnın küçük kilosu az diye 28+3 olduk
Aysnctl Burcuugur Cevredeki insanlara pek kulak asmiyorum ben valla kilosu az olsaydi yada bir sorun olsaydi doktor solerdi zaten hepimize.. çevre bazen çok kötü etkiliyor insani.
Aysnctl Tiredmom Rabbim şifalar versin insallah bende gripten cok cektim. Suan migren den cekmeye devam ediyorum sadece..
Burcuugur Aysnctl evet beni biraz etkilediler sanırım doktorum kilolu bebek istemiyorum senden istediğim normal bir bebek kilosu diyor ama herkes küçük eline bile almaya korkarsın diyor 😂😂
Burcuugur Pinaryyim şimdi olmuştur belkide1 kilo ya ben bu kilo işini çok taktım o yüzden soruyorum burda küçüklerine bile alamazsın diye beni korkutuyorlar da
Pinaryyim Burcuugur takma canım bu kdar Kiloyu herkesin farklı kiloda bebişleri doktor normal dedigi sürece sorun yok 😊 kendimizi stress yapıyorz boşuna🙂
Aysnctl Burcuugur Aman bosver sen takma cevrendekileri Rabbim hayirlisi ile sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter. Valla.laf soleyen herkesede bi lafim cevabim var o yuzden rahatim ben biraz 🙂
Burcuugur Pinaryyim benim maalesef bütün hamileliğim stresli geçti minik yavrumun bile kaşları çatık hep 😂 öyle görünce çok üzülüp bıraktım bu stresi
Aysee-a Merhabalar kizlar 😊 Bende 10 kilo aldim ama tek gobegim cikti top gibi.. bebis kucuk gobegime nasil sigiyor anlamiyorum 🙈 sukur egilememek ve gobekte gerilme acisi disinda bir rahatsizligim yok
Aysnctl Aysee-a o gerilme acisida fena ya sanki icten ice yırtıyorlar beni mahfoldum geceleri özellikle bide üstüne oğlum rahat durmuyo. Rabbim sabir versin inşallah🙂
Pinaryyim Aysnctl ztn bu çevre herşeye muhalefet artık sorulara cevap bile vermek istemiyorum çünkü aksini söylemek için fırsat kolluyolar
Burcuugur Pinaryyim ya birde sorulan şeye doğru cevap versen de tatmin olmuyorlar kendi dedikleri doğruymuş gibi davranıyorlar ben ona sinir oluyorum doktorlar boşuna var mı doktordan daha iyi biliyorlar acaba 😂😂
Aysnctl Burcuugur Stres yaptigim zamanlarda oldu ama.baktim ki kendime.ve bebegime zarardan baska bisi yapmiorum takmicam dedim bundan snra simdi kimseyi kâle bile almiyorum bazen cevap veriorum bazen he he diyip geciorum. Sadece kendimi ve oğlumu düşünüyorum..
Aysee-a Aysnctl amin cumlemize canim evet gercekten cok kötü.. insallah ilerlereyen haftalarda bu aci dahada fazlalasmaz 😭