Aysnctl Nasılsınız bakalım? Durumlar neler. Bebişleriniz nasil? Bizimki çok hareketli maşallah canımı yakmaya başladı. Sizin vücudunuzdaki değişiklikler neler. Benim karnımın büyümesi dışında hic bisi yok kahverengi cizgi falanda cikmadi.
Eliftotree Aysnctl merhaba bende bugun 28+1 oldum karnım büyüdü sadece top gibi çıktı çok zayıf olduğum.için aldığım kilolar belli olmuyor 😁 bebişim.maşAllah çok hareketli 😄
Ebrarazra Aysnctl ben 54 kilo ile başladım gebeliğime 62 kilo oldum bayaa almışmıyım?? Ama benim buyum da 1.70 sadece karnım yemek yedikten sonraki şişlik gibi😂
Sayrkann Aysnctl bugun 28 haftalik olduk 🙂 bas agrisi , kulak agrisi , grip , dis agrisi disinda iyi olmaya calisiyoruz 🙂)
Burcuugur Aysnctl benimde çok hareketli özellikle geceleri çizgisi çıkan var mı benim de çıkmadı kaç kilo bebeğiniz merak ettim
Aysnctl Eliftotree ayniyiz demekki 8 kilo aldim ama sadece karnim top gibi herkes dioki hic kilo almamissin 🙂 🙂
Eliftotree Aysnctl bende 45 ile hamile kaldım 8 kilo aldım 53 kiloyum şu anda sadece karnım top gibi çıktı 🙈
Ebrarazra Kızlar 28+1 olduk düşük tehlikem var ciğer geliştirici iğne yaptım . Şuan tevekkül etmekten başka yapacak hiç birşeyim yok😔🙏🏻
Aysnctl Ebrarazra Rabbim sağlikla kucağina almayo nasip etsin kötüyü hiç düşünme Rabbim yardim eder..
Aysnctl Sayrkann Eyvah eyvah Rabbim şifalar versin. Bende migrenle uğraşıyorum.. Hamilelikte cok zor hastaliklara uğrasmak 🙁
Tiredmom Sayrkann bunların hepsini 13den 20.haftaya kadar çok şiddetli çektim gripten orta kulak iltihabı ,sinüzit , migren + sinüzit yüzünden baş ağrısı allah sabır versin çok zor nerdeyse beyin tomografi cekincektim kafama duvarlara vuruyordum
Ksknsy Aysnctl bende de miğren var ve ben çok ağır geçiriyorum haftanın en az 4 günü ağrım vardı geceleri eşim ağlamama uyanırdı ama şimdi şükürler olsun çok rahat bir hamilelelik geçiriyorum 😊 Hamileliğimin 2. Ayında enseden tek kupa hacamat yaptırdım 3 hafta öncesine kadar dayandı sonra inceden kendini yine hissettirince ertesi gün gidip yine tek kupa hacamat yaptırdım şimdi yine rahatım tavsiye ederim. 👍🏿
Eliftotree Burcuugur benim çok hafif belli oluyor çizgim dikkatli bakınca ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum 😊
Aysnctl Burcuugur valla 3 hafta önce 800 gramdi kontrole daha gitmedim ne kadar oldu bilmiyorum 🙂 çizgim benimde cikmadi niyeyse
merveninminikkuzusu Pinaryyim baya bi cok almisin canim bende daha 7 kilo aldim korkuyorum 14 15 arasi kalcm diye😑
Aysnctl Tiredmom Rabbim şifalar versin insallah bende gripten cok cektim. Suan migren den cekmeye devam ediyorum sadece..
Plndlgn Bizde 28 haftalığız 8 kilo almışım bana çok gibi geliyor ama herkes normal diyor bebişim de galiba uslu olucak çok Fazla hareket etmiyor yada bana öyle geliyor kilosu 1.100 gram olmuş büyüyoruz
Minnosunannesi Plndlgn cinsiyeti nedir? Benim oğlumda öyle doktor plasenta ön duvarda çok hissedemiyorum bu yüzden dedi
Aysee-a Plndlgn bence gayet normal almissin canim.. ben 10 kg aldim ve gayet normal. Doktor bir sorun oldugunu soylemedigi surece fazla takilma bence kiloya
Smile Plndlgn ay canım bende 29 haftalık oldum bugün benim de bebeğim sadece akşamları bi kaç hareket yapıyor onun dışında çok sakin😔 korkmuyor değilimmmm bazen ama inş sakinliktedir 🙂