BusratalhA Öncelikle bu ağır trajedi için çokça üzgün olduğumu belirtmek isterim.. Yaşadıklarınız anca ateşin düştüğü yeri yaktığı gibi, kimse sizin çektiğiniz zorluğu çekmeden bu travmayı anlayamaz.. Gerçekten siz ve sizin gibi böyle iç acıtan doğum hikayesi olanları Rabbim günahlarına kefaret eylesin, sizlere bunları çektirenler de sanmasınlar ki aynı muamele ile karşılaşmadan dünyadan göçüp gidecekler!! Ahiretteki hesaplarını sorgulamıyorum bilee.. Dilerim ki böyle kutsal bir olayı zehir edenlerin yanına kar kalmasın yaptıkları..
Anlattıklarınızla geldik şu yaşımıza kadar, doğumdan korkan birileri varsa aramızda sebebi de bunlardır. Bunları geçmişte kaldı oldu bitti sanıyorduk demek ki bir yerlerde hala devam etmekte, yazıklar olsun... Diyecek söz bulamıyorum..
Çoğunu gittiğim okulda ebeyle paylaştım, onlar da yaşananların farkında ve bilincindelerdi. Ortam ve çalışanların merhametine samimiyetine güvenmemiş olsam hiçbir şekilde burada sizleri bu konuda teşvik etmede ön ayak olmazdım. Umarım ki benim gözümün gördüğü ve kalbimin de inanmak istediği hastaneler hala vardır, gittiğim hastane de bunlardan bir tanesidir🙏🏻 Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bizleri yüreği sağlam, merhametli, imanı kuvvetli, işini aşkla yapan iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah... 💕💕