Kerime47 Cerenylmzz cumlmzden ufaktan bır seyler varsa korkma Bn gnellıkle karnımı açıp bkyrdum bır sey hısetmedgmde sadece kalp atslarına bkyrdum rahatlıyordum yanı anlcgn
Cerenylmzz Masalseyhan gündüz hissetmedim nerdeyse yapmadığım şey kalmadı kımıldama var şimdi çok şükür :)
Masalseyhan Cerenylmzz sevindim canim😊 aslinda gunduz pek oynamazlarmis zaten. Gece anne yatmak uzereyken sessiz ortamda hissettrmis kendisni 😊😊 bak bosuna evham yaptin😂
Cerenylmzz Htcgkn7301-- birazda uygulamadan kaynaklı oldu canım dondu açılmadı bekledim baya p yüzden 🙏🏻 Kusura bakma
Edaahs Cerenylmzz o haftada normal ama daha cok küçük kelebek gibi hissediliyo zaten . Tatlı bişeyler ye meyve pasta gibi kıpırdar ona. Ama telaş yapma
Cerenylmzz Edaahs birazda olsun hissetim ya telaşım gitti canım sağol tatlı yemeye devam ediyorum genede şuan
Cerenylmzz Masalseyhan işte ilk olunca neyin ne olduğunu kestiremiyorum araştırıyorum ödüm kopuyo yazılanlardan googlede 😒normale dönsün başka bişet istemiyorum valla ya 😇
Mutluana Cerenylmzz benim de öyle olmuştu ve endişelenmiştim ama günden güne farklılık gösteriyor. Doktor normal olduğunu söyledi.
Cerenylmzz Mutluana öyleymiş sanırım bende yarım doktorumla görüşüp paylaşıcam bu durumu ne olursa olsun
Masalseyhan Cerenylmzz benimde ilk ama cok fazla stres yapmiyorum biraz sabir ediyorum zaten 15 gunde bir kontrole gidiyorum.. dure smdi degill 1,2 ay sonra hoc uyuyamicaz hareketlerden😂😂
Edaahs Cerenylmzz tatlı yedikten sonra biraz sırt üstü yat benimki hiç sevmez sırt üstü yatmamı hep vurur. Bide öyle dene bakalım
Masalseyhan Cerenylmzz iyi bakalim o zman birbirmizi hatirlayalim da buyuk ihtimal’uyuyamiyorum cok hareketli ne yapmam lazim falan diye post acabiliriz 😂😂😂
Cerenylmzz Edaahs bende de genelde sırt üstü yatarken tepki veriyo tatlı yiyip bi sola yatıyorum bi sırt üstü öyle öyle hissediyorum sanırım