Cerenylmzz Sarpinannesi 17. Haftanın sonlarında sanırım hissetmeye başladım canım ama bariz belliydi benimki gazdan çok farklı zaten balon patlar gibi oluyo hatta bazen şuan 19+6 olduk 40 dakka önce :) öncekine göre çok az yok gibi bekliyorum inşallah belli eder kendini 🙏🏻
Sarpinannesi Cerenylmzz benim doktorum cinsiyet göremeyince öksür demişti bana hareket etmesi için çok kuvvetli olmayacak şekilde öksür bi de öyle dene belki hareket eder
Cerenylmzz Htcgkn7301-- tatlı yiyip uzandım canım işte bişeyler var sanki emin olamıyorum bekliyorum normale dönmezse hastaneye gitmeyi düşünüyorum 🙏🏻
Htcgkn7301-- Cerenylmzz Ama haftan az zaten 20 den sonra tam hissedersin ki o zmn bile tam düzenli olmaz
Cerenylmzz Htcgkn7301-- canım kusura bakma öncelikle cevap vermediğimi sanmışsın son günlerde azaldı önceden kuvvetliydi bekliyorum normale döner inşallah
Brnaebu Cerenylmzz tatli birseyler yiyip sol tarafiniza yatin öyle dinlemeye calisin bana saglik ocagindaki hemsirem hep öyle diyordu şüphelendiginde
Masalseyhan Cerenylmzz canim ayni hafta ve gundeyizz.. hicc canini skma.. bugun bnde oyle düşünüyordum cok fzla atmyor diye az hissediyordum. Suan oyle bi tkme yedimki😂😂 ummadik zamanda durter merak etme.. ama icin rahat etsin istyorsan dr a git bi baktr bakalm
Cerenylmzz Masalseyhan yaaa inşallah bekliyorum kaç saattir şuan ufak ufak bişryler oluyo ama normale dönmezse hemen gidicem hastaneye çok sağol 🙏🏻😍