Kayrabsra 38+6 yarın doktor kontrlmz var çatı muayenesi yapıcak ve çok korkuyorum gerçekten çok agrılı ve korkutucu mu 😞 düşünmekten uyuyamıycam bu gece 😭
Bkr-efe Kayrabsra korkulacak hiçbir tarafı yok canım 2 kere oldum ben. derin nefes aldım bi baktım bitmiş 🙂 nasıl oldu bitti anlamadım dahi sonrasında da lekelenme veya kanamam dahi olmadı
Linaaskk_ 40 hafta mı doldurmama 3 gün kaldı belki de 10 kere çatı muayenesi oldum ve benimde ilk gebelik hiç abarttılar gibi birşey yok kendini kasmazsan kısa sürer ve canın acımaz
Kayrabsra Linaaskk_ yaa 10 mu 😞 ne bileyim herkes çok abartarak söylüyor çok ağrılı acılı falan diye ister istemez korkuyorum
Kerime47 Kayrabsra kendını kasmadgın surece hıc bır sıkıntı yok bnde korkuyrdm senın gbı bn bır daha oldum doktoe kndısını dedı bana kendını kasarsan canın yanıcak dıye bakarken bıle bnı yonlendırmeye calıstı gerçekte abartılan gbı bır sey dgl cnm
Dilekertn Iki gun once oldum çatı muayenesi hic korkulucak bişiy yok 6ve 7 saniyede bitti hic acimadi
selbi_19 Senazencir benim doktor yaptı hiç bir şeyi ebeye bırakmıyor sadece ebe çatıya çıkmama yardımcı oluyor bu arada doktorum devlet hastanesinde
Ezgice Çatı muayenesi ile normal alttan muayene dediğimiz aynı şey mi? Çatıda da alet ile mi bakıyor doktor yani yoksa eliyle mi?
LinaPrenses Kayrabsra cogu postacanlar var aciliydi agrilydi falan sacmalik hic bsy olmaz korkma canim sen dogum yapacak birisn ufacik seyler bunlar