Arendeniz ben deotak kullanıyorum krem kokusuz ve cok etkili en cok ta kokusuz olmasını seviyorum

Arendeniz genelde ben de karbonat suruyorum ter kokmuyo asla. karbonati islak parmak uclariniza alin ve koltuk altiniza surun oylece kalsin veya koltuk altinizi islatin ustune karbonat surun tercih sizin ama yikanmaniz sart tabi. Sebamedin balsam deodorantinida suruyorum bazen aluminyum paraben alkol icermez yaziyo ustunde inanip suruyorum allaha emanet valla😀

ZehraAlbayrak ya ben duş almadan duramam ama öyle şeyler duydum ki alışmışım deodarant kullanmaya artık bebek hemşiresi dedi parfümle deodarantla vedalaşın diye yaz günü napcaz o zaman dedim ay o kadın gibi olurmuşum Allah korusun😭

Arendeniz karbonat ve birkaç damla limon suyunu karıştırıp sürüyorum koltuk altındaki koku yapan bakterileri öldürüyor. 1 2 dakika bekleyip hafifçe siliyorum. Sabah yapınca gün boyu etkili oluyor

Arendeniz karbonat krbonat mukemmel cozum hem ucuz😀 ben eski bi pudra kutusunu yikadim. Ustu delikli oluyo ya hani.. guzelce kurulayip icine karbonat koydum banyo dolabimda duruyo. Koltuk altimi islatip pudra gibi dokuyorum karbonati, elimle siviyorum. Koku asla yok ama terlemeyi onlemiyo tabi.

esra1907
        yok bacım Yok tamamen doğal kokudan tanıyor bebekler annelerini o yüzden yasak yani doğal ürün denilen ürünler ne kadar doğal bilemiyorum bugün siveno aldım deodarant bakacağım içeriğine 🤷‍♀️

Arendeniz 🙄🙄🙄 hiç sevmem hergün duş alırım kışında ama o parfümü sıkmadan içim rahat edemiyor napcam bilmiyorum 😂😂

esra1907 aynen ve benim bunu iyice hemşireye yeniden sormam lazım 😭😭😁

Arendeniz o nasıl saçma bi hikaye yahu. Oğlum bi aylık oldu gün geliyo 2/3 gün duş alamıyorum. Kucağıma aldığımda susuyo

Arendeniz deotak kesinlikle o kokunun düşmanı 😅 Bir Doğum yapın valla kendinizden nefret edersiniz bi yandan ter bi yandan süt kokusu diger yandan mide bulandırıcı bi antibiyotik kokusu geliyor vücuttan 🤮

Arendeniz teri önlemiyor terliyorum ama ter kokmuyorum. Karbonat kokusu da kalmıyor ☺️

Kızlar “kursept” krem, tek geçerim. Eczanelerde 5-6 tl bir fiyatı var sağlık ocağında yazdırabilirsiniz. Terliyorsunuz ama sıfır koku, duştan sonra bir kez sürmek yetiyor etkisi 2 - 3 gün gidiyor. Kurtarıcımdır benim hemde kokusuz olması en güzel yanı. 👍🏻🤗

Arendeniz canim dogru bu deodrnt parfum vs hem kokudan hemde kimyasaldan memeye cok yakin diye kullanmamak lazim, tamamen kokusuz dogal rollonlar var onlari oneriyorlar digerleri kadar olmasada genede ise yariyor ve kimyasal yok biraz pahali ya hic kullanma yada onlardan kullan