Arendeniz ben deotak kullanıyorum krem kokusuz ve cok etkili en cok ta kokusuz olmasını seviyorum
Doğumdan sonra deodarant kullanmak
Arendeniz genelde ben de karbonat suruyorum ter kokmuyo asla. karbonati islak parmak uclariniza alin ve koltuk altiniza surun oylece kalsin veya koltuk altinizi islatin ustune karbonat surun tercih sizin ama yikanmaniz sart tabi. Sebamedin balsam deodorantinida suruyorum bazen aluminyum paraben alkol icermez yaziyo ustunde inanip suruyorum allaha emanet valla😀
ZehraAlbayrak ya ben duş almadan duramam ama öyle şeyler duydum ki alışmışım deodarant kullanmaya artık bebek hemşiresi dedi parfümle deodarantla vedalaşın diye yaz günü napcaz o zaman dedim ay o kadın gibi olurmuşum Allah korusun😭
Arendeniz karbonat ve birkaç damla limon suyunu karıştırıp sürüyorum koltuk altındaki koku yapan bakterileri öldürüyor. 1 2 dakika bekleyip hafifçe siliyorum. Sabah yapınca gün boyu etkili oluyor
Arendeniz karbonat krbonat mukemmel cozum hem ucuz😀 ben eski bi pudra kutusunu yikadim. Ustu delikli oluyo ya hani.. guzelce kurulayip icine karbonat koydum banyo dolabimda duruyo. Koltuk altimi islatip pudra gibi dokuyorum karbonati, elimle siviyorum. Koku asla yok ama terlemeyi onlemiyo tabi.
ay güzel fikir deneyeyim ben bunu 😁aklınla bin yaşa😁
Kızlar “kursept” krem, tek geçerim. Eczanelerde 5-6 tl bir fiyatı var sağlık ocağında yazdırabilirsiniz. Terliyorsunuz ama sıfır koku, duştan sonra bir kez sürmek yetiyor etkisi 2 - 3 gün gidiyor. Kurtarıcımdır benim hemde kokusuz olması en güzel yanı. 👍🏻🤗