Sultan42 GkhanEbruzbay canım etrafın bilgisi olmasa bile herşeye bir yorumu. Vardır takılma boşver 😉 en iyisi biliyormusun benim çok büyüktü karnım karın içim darmış o nedenle çok büyüktü ve çok fazla yırtığım var hemde herşeyden önemlisi şu ki sağlıklı bebişleirmiz olsun gerisi hiç mühim değil Çevreyede çok kulak asma
Burcuk GkhanEbruzbay üfff herkesin göbeği bir mi yavv. Zaten duruyor duruyor bir anda büyüyor göbek. Mesela benimki 20lerde büyüdü 27-28 gibi hamilesin dediler . Şimdi 36dayım ve 2-3 haftadır aynı duruyor büyümedi ya da bana öyle geliypr. Millete ne bakıyorsun
GkhanEbruzbay Damlaveannesi kuzum benim hamileliğim çok rahat geçiyor şükür hiç bulantım olmadı sadece 1 gün çok istifrar ettim onda da hastaneye gittim doktor yatırdı beni 1 gün serum yedim kendime geldim şuan iyiyim çok şükür hiç hamile gibi değilim sadece biraz bel ağrılarım başladı oda normal zaten bebiş büyüyor artık ☺ İlk zamanlar çok ekşi istiyordu canım ama şuan daha çok tatlı yiyorum ikili testte doktor baktı %90 erkek dedi ama Benim içime hep kız doğuyordu babası hep erkek dedi ve onun dediği de oldu ☺ İnşAllah seninki de en kısa zaman da netliğe kavuşur 🤗
Damlaveannesi GkhanEbruzbay Amin canım sağol😘 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 🖑
Emnmntmhmmt GkhanEbruzbay 18 haftaligim bende canim benimde cok yok gibi ustelik 5 kilo almisim hamile kaldigimdan bu yana 🙂 ayakta pek belli olmuyo ama oturunca biraz beliriyo 12 li 15 li hafftalara göre sikma canını o bi anda çıkar 😊bende merak ediyodum ne zmaan cikicak gobegim diye ama demekki yavas yavas olacak
PembeLia GkhanEbruzbay Daha iyi işte zaten 4. Aydan sonra büyümeye başlar banada öyle diyorlar seviniyorum.☺
birminikannesi GkhanEbruzbay dert etme canim bende 30 haftalik hamileyim ama karnima bakilirsa sanmi 23 34 gibi 😊
Dicle0103 GkhanEbruzbay normal canım herkesin yapısı bir değil bende 9. Aydayim kimse inanmiyo küçücük gobegim var ama bebisimin kilosu ve boyuda cok iyi masallah ic karın büyük oluyormuş gobegi fazla cikmayanlara bide ilk herhalde ondanda olabilir diyolar ikincide cabuk çıkıyormuş 😆
selineliz07 GkhanEbruzbay bos ver canim boyle seylere moralini bozma 30 haftalik hamileyim ve sadece azicik cikti karnim ic karnin buyuktur dogum yaptiktan sonra en iyisi oldugunu fark ediceksin biryerlerin sarkmicak en azindan 😊 vede bebegini senin hissedip dokunman bag kurman onemli millet gormus gormemis umursama 😊
Ereninannesi Insanlara ne bakiyorsun ki 26. Haftama kadar hic karnin yok diyorlardi suan 30 haftaligim simdide karnin cok buyuk diyorlar. Her sekilde insanin canini sıkmayi basariyorlar yani sanki buyuk yada kucuk olmasi benim elimde